MENU

Interieurcrisis op de Noordpool

De Kerstman heeft onlangs een nieuwe blokhut aangeschaft op de Noordpool. Tot groot ontzet van zijn vrouw, want zoals je kunt zien is het nogal een uhh... opknappertje. Namens haar plaatsen wij deze dringende oproep aan jullie, de elite van de woninginrichting, om haar te helpen. Bekijk daarvoor ook even de richtlijnen die zij ons gegeven heeft hieronder. Kunnen jullie er iets moois van maken in onze Roomplanner?

Help de Kerstman inrichten met jouw interieuradvies

Hieronder vind je de briefing van de Kerstman. Zoals je ziet laat hij jullie behoorlijk vrij, dus laat je kerstcreativiteit de vrije loop! Degene met het beste interieuradvies ontvangt van ons de legendarische titel “Kerstelf van het Jaar 2020”, mét bijbehorend maandelijks ‘salaris’. Creëer dus een sprankelend interieur, sla jouw ontwerp op, bewaar de code, druk op onderstaande knop en ding mee naar de titel!

Richtlijnen:

Deuren & ramen mogen blijven

Die vloer is ouder dan de Kerstman zelf! Tijd voor wat anders!

De muren kunnen wel een likje verf gebruiken, of een leuk behang natuurlijk!

KerstKamer_blokhut

+ VOLLEDIG INRICHTINGSADVIES GEWENST!

Gebruik de H&H kerst-catalogus om een zit- en eetkamer in te richten. Vergeet niet te configureren om wat verfrissende, glimmende of donzige stofjes uit te proberen. Leef je uit!