MENU
Wij scheppen mee met JustDiggit

JUSTDIGGIT

Wij scheppen mee!

Hoe groener de aarde...

Wij scheppen mee met JustDiggit

…hoe koeler de planeet. JustDiggit vergroent op grote schaal gedegradeerd land door regenwater vast te houden en duurzame landbouw te introduceren. Met als doel; het afkoelen van de aarde. En wij scheppen mee!

Afgelopen zomer is ‘ons’ project gestart voor de vergroening van 500ha grond in Kenia! En ook wij zijn heel benieuwd naar hoe het er over een paar jaar uiteindelijk uit zal zien. Op deze pagina vertellen we je daar graag meer over.

Droog land groen maken

Hoe werkt het

Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren te inspireren en activeren om te  vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Gedegradeerde landschappen worden hersteld door gebruik te maken van traditionele technieken in combinatie met nieuwe technologie. Dit alles voor een positieve klimaatimpact!

In de zomer van 2019 is ons programma waar wij aan bijgedragen hebben begonnen. Wij hebben een “eigen” gebied van 500 ha in Kenia toegewezen gekregen waar 9.000 zogenoemde “waterbunds” geplaatst zullen worden. 

Bekijk vooral ook de website van Justdiggit voor meer informatie over wat ze doen en bekijk indrukwekkende voor en na foto’s van hun projecten. 

Verwachte impact

van onze waterbunds

0
ha
0

ton CO2 'gevangen' in vegetatie

0

miljoen liter water wordt op jaarbasis vastgehouden

0 %

toename van gewassen

langdurige impact op de community!

Op de hoogte blijven van de vorderingen?

Dat kan via deze pagina, via onze nieuwsbrief
en ook via onze social media kanalen.

Ook meedoen?

Geweldig!

Justdiggit heeft een speciaal Vergroeningsplatform opgezet waar u individueel “bunds” kunt kopen. Door het kopen van de bunds zorgt u voor vergroening én support u direct een Afrikaanse boer die de bunds graaft. 

Wilt u als bedrijf bijdragen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op als u daar meer over wilt weten of als u wilt participeren.