MENU

Autonome Software voor de Woonbranche

Gebruiksvriendelijke ERP software voor de woonbranche

Het Gloednieuwe ERP Pakket

Voor de woonbranche

LOADING...

Het nieuwe werken is hier

Maak je klaar voor het nieuwe iONE! Met iONE JS hoef jij je enkel nog bezig te houden met de zaken die écht aandacht van je vragen. De rest wordt voor je gedaan.

iONE JS is ontwikkeld met de nieuwste web-technieken en biedt een ongekend gebruiksgemak, intuïtieve interface en werkt volledig responsive. Met iONE JS stijgt je productiviteit, dalen je kosten en bied jij voortreffelijke service aan je klanten. Krijg toegang tot een volledig gedigitaliseerd én geautomatiseerd aankoopproces, van order, tot en met de levering. Een eerste all-in-one platform waar nooit eerder zoveel kanalen samen kwamen.  

iONE JS. Het nieuwe werken in wonen.

Hét ERP Pakket voor de Woonbranche

Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de iONE JS Blog

Het Nieuwe Werken

Met Autonome Bedrijfssoftware

iONE JS houdt rekening met een generatie kopers die selfservice en online shoppen belangrijk vindt. In de winkel willen ze het product ervaren en advies inwinnen, om dit vervolgens online, via hun telefoon, zelf te kunnen configureren en/of bestellen.

iONE JS biedt deze mogelijkheid. Door middel van QR codes op de productlabels kan de klant (of verkoper) het product makkelijk opzoeken op de mobiele telefoon of tablet en direct bestellen.

De shopping cart/orderinvoer zijn in de fysieke winkel én online uiteraard hetzelfde, waardoor alles vlekkeloos verloopt en jij je klanten een ongekende beleving biedt.

Dankzij het gebruik van onder meer Intelligent Automation, Workflow Engine en Robotisering neemt iONE JS 80% van je werk uit handen en wijst je op de zaken in de overige 20% die écht aandacht van je vragen. Zo hou je kostbare tijd over en loopt alles op rolletjes.

iONE JS is daarnaast uitgerust met een intuïtieve, frisse en toegankelijke interface, wat zorgt voor een ongekend gebruiksgemak. Alle informatie is overzichtelijk, gerangschikt in logische dashboards en precies daar waar je het verwacht. 

Met iONE JS beschik je over een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd aankoopproces. Zo worden bijvoorbeeld alle meldingen en updates tussen klanten en leveranciers automatisch verstuurd en verloopt de aflevering van orders middels een digitale afleverbon en handtekening. Dus zélfs je leveranciers werken vanaf hun telefoon met iONE!

Zo krijgen je klanten de aandacht en service die ze van je verwachten, zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen. 

Nooit eerder kwamen zoveel kanalen samen in 1 ERP platform. iONE JS is hét centrale punt van al jouw bedrijfsprocessen, verkoop- en communicatiekanalen.

Beheer communicatie richting en van leveranciers en klanten, je 3D tools en configuratiebuilder, tot aan digitale catalogussen van talloze leveranciers vanuit iONE Marketplace. Dankzij een headless insluiting van productcatalogus en checkout is dit allemaal mogelijk.

Dankzij de volledig vernieuwde interface en het gebruiksgemak, is iONE JS ook toegankelijk voor de kleinere ondernemer. 

Je wordt niet langer geconfronteerd met schermen en functies die niet van belang zijn. iONE JS is overzichtelijk, toegankelijk en laat enkel die data zien, die voor jou van belang is. Zo kun je groeien zonder zorgen en bedien je de klant van vandaag optimaal, terwijl je beschikt over de nieuwste technieken en automatisering. 

Stap over op het nieuwe werken

Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.