MENU
iONE js Logo ERP Bedrijfssoftware voor wonen

Dé ERP Software Oplossing
voor de Woonbranche

Verhoog je winstmarge...

laat iONE JS onnodige kosten drukken

Het nieuwe werken is hier
Gebruiksvriendelijke ERP software voor de woonbranche

Maak je klaar voor het nieuwe iONE! Met iONE JS hoef jij je enkel nog bezig te houden met de zaken die écht aandacht van je vragen. De rest wordt voor je gedaan.

iONE JS is ontwikkeld met de nieuwste web-technieken en biedt een ongekend gebruiksgemak, intuïtieve interface en werkt volledig responsive. Met iONE JS stijgt je productiviteit, dalen je kosten en bied jij voortreffelijke service aan je klanten. Krijg toegang tot een volledig gedigitaliseerd én geautomatiseerd bedrijfsproces, van order, tot en met de boekhouding. Een eerste all-in-one platform waar nooit eerder zoveel kanalen samen kwamen.  

80% van je taken overgenomen...

Kan dat? Ja! iONE JS neemt alle tijdrovende, repetitieve taken van je over. En controles dan? Ook die worden uitgevoerd door iONE. Alleen op de afwijkingen, waar jij automatisch een melding van krijgt, moet je zelf nog actie ondernemen.

Ontdek zelf hoeveel taken jij kunt over gaan laten aan iONE JS

Zodra de order is geplaatst, regelt iONE de rest

Met iONE JS kunnen retailers zich richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitzonderlijke producten en diensten aan hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd hun operationele efficiëntie maximaliseren.

Het controleren van orderbevestigingen is cruciaal. iONE JS zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt en jij veel tijd bespaart.

Bereik meer met
hetzelfde team

Dankzij slimme automatisering kun je met jouw bestaande team meer werk gaan verzetten, zonder de noodzaak van aanvullend personeel. Met iONE JS is jouw team compleet en ben je klaar voor verdere groei!

Wanneer iONE JS het inkoopproces overneemt, inclusief controles en klantinformering, bespaar je werk dat gelijk staat aan 1 fulltime medewerker

Waarom kiezen voor iONE JS?

Branche Specialisme

Met ruim 40 jaar ervaring begrijpen wij de woonbranche als geen ander. Met onze branchespecifieke expertise optimaliseren we jouw bedrijfsprocessen voor maximaal succes. 

Bij iONE merk je al gelijk dat het anders is dan alternatieve pakketten en naadloos aansluit bij jouw onderneming. Het volgt namelijk precies het proces in de winkel, waardoor je heel natuurlijk samen met de klant door je winkel kan lopen, terwijl je ondertussen op je tablet de producten voor de order toevoegt.

All-in-One oplossing

Van inkoop en voorraadbeheer tot verkoop en boekhouding, onze oplossing vangt het hele bedrijfsproces in één systeem. Nooit eerder kwamen zoveel kanalen samen in 1 ERP platform. iONE JS is hét centrale punt van al jouw bedrijfsprocessen, verkoop- en communicatiekanalen.

Beheer communicatie richting en van leveranciers en klanten, je 3D tools en configuratiebuilder, tot aan digitale catalogussen van talloze leveranciers vanuit iONE Marketplace. Dankzij een headless insluiting van productcatalogus en checkout is dit allemaal mogelijk

Autonome Software

iONE JS automatiseert maar liefst 80% van je taken, waardoor woonretailers repetitieve taken kunnen elimineren en operationele processen kunnen optimaliseren. Van voorraadbeheer tot orderverwerking, onze autonome software maakt gebruik van geavanceerde automatiseringstechnologieën om tijd en middelen effectief te beheren.

Het resultaat? Per medewerker bespaar je alleen al op de verwerking van orderbevestigingen 2-3 dagen per week aan werklast, waardoor kostbare tijd vrijkomt voor andere waardevolle werkzaamheden.

Real-time Data en Inzicht

Met iONE JS hebben woonretailers directe toegang tot real-time gegevens en krachtige analysemogelijkheden. Onze uitgebreide rapportagetools en dashboards stellen retailers in staat om belangrijke prestatie-indicatoren te monitoren, trends te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Unieke Klantbeleving

iONE JS biedt retailers de mogelijkheid om self-service opties aan hun klanten te bieden, waaronder een intuïtieve 3D-configurator. Hiermee kunnen klanten producten visualiseren en aanpassen naar hun wensen, wat resulteert in een gepersonaliseerde en naadloze winkelervaring. 

Door klantgegevens te centraliseren en te analyseren, kunnen retailers anticiperen op de behoeften van hun klanten, hen beter van dienst zijn en de loyaliteit vergroten.

Bundel de kracht van ERP en 3D

Dankzij een volledig geïntegreerde productconfigurator wordt de volledige potentie van ons ERP pakket benut. Personaliseer meubels met precisie en overtuiging. Bewapen jouw verkopers met krachtige verkooptools, verbeter de klantbeleving dankzij levensechte 3D visualisatie en help jouw klanten met kopen!

De mogelijkheden

van Autonome ERP Bedrijfssoftware

iONE JS houdt rekening met een generatie kopers die selfservice en online shoppen belangrijk vindt. In de winkel willen ze het product ervaren en advies inwinnen, om dit vervolgens online, via hun telefoon, zelf te kunnen configureren en/of bestellen.

iONE JS biedt deze mogelijkheid. Door middel van QR codes op de productlabels kan de klant (of verkoper) het product makkelijk opzoeken op de mobiele telefoon of tablet en direct bestellen.

De shopping cart/orderinvoer zijn in de fysieke winkel én online uiteraard hetzelfde, waardoor alles vlekkeloos verloopt en jij je klanten een ongekende beleving biedt.

Dankzij het gebruik van onder meer Intelligent Automation, Workflow Engine en Robotisering neemt iONE JS 80% van je werk uit handen en wijst je op de zaken in de overige 20% die écht aandacht van je vragen. Zo hou je kostbare tijd over en loopt alles op rolletjes.

iONE JS is daarnaast uitgerust met een intuïtieve, frisse en toegankelijke interface, wat zorgt voor een ongekend gebruiksgemak. Alle informatie is overzichtelijk, gerangschikt in logische dashboards en precies daar waar je het verwacht. 

Met iONE JS beschik je over een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd aankoopproces. Zo worden bijvoorbeeld alle meldingen en updates tussen klanten en leveranciers automatisch verstuurd en verloopt de aflevering van orders middels een digitale afleverbon en handtekening. Dus zélfs je leveranciers werken vanaf hun telefoon met iONE!

Zo krijgen je klanten de aandacht en service die ze van je verwachten, zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen. 

Nooit eerder kwamen zoveel kanalen samen in 1 ERP platform. iONE JS is hét centrale punt van al jouw bedrijfsprocessen, verkoop- en communicatiekanalen. Beheer communicatie richting en van leveranciers en klanten, je 3D tools en configuratiebuilder, tot aan digitale catalogussen van talloze leveranciers vanuit iONE Marketplace. Dankzij een headless insluiting van productcatalogus en checkout is dit allemaal mogelijk.

Dankzij de volledig vernieuwde interface en het gebruiksgemak, is iONE JS ook toegankelijk voor de kleinere ondernemer. 

Je wordt niet langer geconfronteerd met schermen en functies die niet van belang zijn. iONE JS is overzichtelijk, toegankelijk en laat enkel die data zien, die voor jou van belang is. Zo kun je groeien zonder zorgen en bedien je de klant van vandaag optimaal, terwijl je beschikt over de nieuwste technieken en automatisering. 

Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de iONE JS Blog

Woonretailers kiezen voor iONE

vanwege zijn ongeëvenaarde vermogen om de complexiteit van de woonbranche te omarmen en te vereenvoudigen.

Stap over op het nieuwe werken
Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Het nieuwe werken is hier