MENU

Kies, koppel en integreer

met één van onze partners

In een toekomst waarin beleving en personalisering een nog grotere rol gaan spelen, dient u op iedere situatie in te kunnen spelen. 

Wij helpen u daarbij met een flexibel pakket dat gekoppeld kan worden aan applicaties en tools van één van onze partners. Zo zorgen we ervoor dat u altijd klaar bent voor nieuwe uitdagingen. 

iONE360 3D productconfigurator voor meubels

Onze partners

Colijn IT partners; INretail

INretail

Als partner van INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food, werken we samen aan automatisering en daarmee professionalisering van de branche en gaan we samen de uitdagingen in de sterk veranderende retailwereld aan. Bent u lid van INretail? Dan ontvangt u bij aankoop van onze software ook nog eens een mooi ledenvoordeel. 

Colijn IT partners; Juice

Juice B.V.

Juice B.V. is een maatwerk app- en web- development partij waar wij mee samenwerken op het gebied van webshops wanneer specifiek maatwerk vereist is. 

Integraties

iONE software integraties; Magento webshop integratie

Magento

Wij creëren webshops met impact. Dit doen we door middel van integratie met het Magento platform. Actuele product-, voorraad en orderinformatie worden vanuit iONE automatisch op uw webshop geplaatst, terwijl klant- en ordergegevens vanuit uw webshop automatisch in iONE geladen worden. Geen dubbel werk, geen fouten, altijd up to date en een uniforme communicatie over al uw kanalen.

iONE software integratie; Bumbal

Bumbal

Integreer de Bumbal koppeling in iONE en u kunt de transport software gebruiken bovenop de iONE planningsmodule. 

iONE software integratie; WoonTotaal

WoonTotaal

Wanneer u gebruik maakt van de gordijn confectie software van WoonTotaal kunt u met de WoonTotaal koppeling de berekening direct vanuit uw iONE software laten uitvoeren. Zo werkt u sneller en voorkomt u fouten.

iONE software integratie; ScanSys

ScanSys

Met de integratie van de Scan Sys software in iONE kunt u gemakkelijk en snel geautomatiseerd facturen verwerken, waarna deze gegevens direct verwerkt worden in uw administratie in iONE. 

iONE software integraties; AFAS

AFAS

Doet u uw financiële administratie in het boekhoudpakket AFAS? Dan hebben we goed nieuws! Het is namelijk mogelijk om iONE te koppelen aan het AFAS boekhoudpakket. Zo worden al uw boekhoudgegevens volledig geautomatiseerd uitgewisseld tussen uw iONE software én uw boekhoudpakket. 

iONE software integraties; Exact

Exact

Doet u uw financiële administratie in het boekhoudpakket Exact? Dan hebben we goed nieuws! Het is namelijk mogelijk om iONE te koppelen aan het Exact boekhoudpakket. Zo worden al uw boekhoudgegevens volledig geautomatiseerd uitgewisseld tussen uw iONE software én uw boekhoudpakket. 

TCOG

TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de Fashion, Retail, Hospitality en Industry branche werkelijk het beste uit hun business kunnen halen. Als Microsoft Golden ERP partner, maken de oplossingen van TCOG complexe bedrijfsprocessen beheersbaar.