MENU

Wie we zijn?

Wij maken software die u nieuwe mogelijkheden en kansen biedt en waarmee u, nu en in de toekomst, mee gaat in de laatste ontwikkelingen. Software waarmee we u iedere dag nét wat sneller, overzichtelijker en met meer plezier laten werken. 

Dat is software die u sterker maakt.

Hoe onze reis begon - productvisualisatie
Arrow
Ga er eens goed voor zitten
en lees hier ons verhaal.

Onze reis...

…die begon in 1981; de tijd waarin data werd opgeslagen op 5¼” floppy disks van 360kB en IBM de eerste PC uitbracht. Destijds zagen we waar technologische ontwikkelingen ons zouden leiden en geloofden we in de toekomst en de kracht van automatisering. Vandaag kunnen we zeggen dat dit geloof niet geminderd is en blijven we voorop lopen in de laatste ontwikkelingen. Daarom kunt u er op vertrouwen dat u voor een toekomstbestendige partner kiest!

Hoe onze reis begon - Jaap Colijn

40 JAAR SPECIALISATIE
IN DE WOONBRANCHE

Met een onafgebroken focus op de woonbranche en haar nauwe verwanten, bouwen we, samen met onze klanten, aan gespecialiseerde oplossingen waarmee we bedrijven oprecht sterker hopen te maken. 

Wat levert zóveel ervaring en specialisatie op?

IONE - erp software

iONE - de onbetwiste nummer 1 ERP voor de woonbranche

Dat doen we

met een geweldig leuke club collega's

Dit zijn wij; Colijn IT
Kennis

die de markt

door en door kennen

Want dankzij onze jarenlange ervaring in de woonbranche kennen wij de uitdagingen waar u tegenaan loopt en zijn onze ervaren medewerkers echte service experts met kennis van uw branche. Uw vraag is wellicht een specifieke vraag, maar voor hen vast geen nieuwe!

en dat resulteert in

geweldige cijfers!

0 +
BLIJE GEBRUIKERS
VAN ONZE SOFTWARE
0
TOFFE MEDEWERKERS
0
KOPPEN KOFFIE
PER DAG
0 +
NIEUWE FUNCTIES
EN VERBETERINGEN
PER JAAR

Ervaar het zelf!