MENU

Connect met ons

Wij staan graag met u in contact

Wilt u weten hoe u nóg succesvoller kunt zijn in uw werk en onderneming of hoe u meer beleving creëert in uw winkel? Als software specialist in de woonbranche bouwen wij, samen met onze klanten, al meer dan 37 jaar aan gespecialiseerde oplossingen. De kennis die wij in deze jaren opgedaan hebben, willen we natuurlijk niet voor onszelf houden en delen wij graag met u! Dus … laat uw gegevens achter, connect met ons en ontvang informatie waar u écht wat aan heeft! 

Verzenden


Wilt u inschrijven voor onze nieuwsbrief? Deze verschijnt elke ca. 2 maanden in uw e-mail.

Ja   Nee

Wij kunnen niet wachten om onze kennis met u te delen! Wanneer u dit formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons dus direct ons whitepaper ‘6 tips voor klantgerichte beleving in uw winkel’; in dit whitepaper maken we met behulp van 6 tips het begrip beleving een stuk tastbaarder en grijpbaarder. We geven daarbij duidelijke voorbeelden en tips zodat u écht aan de slag kunt om concrete veranderingen door te voeren in uw organisatie.

Weten wat onze software voor uw onderneming kan betekenen?

Met onze gratis webinars helpen we onze klanten nog beter gebruik te maken van onze software, zodat ze zo efficiënt mogelijk kunnen werken en alle functies benutten die meerwaarde bieden aan hun onderneming. Maar … ook als u nog geen gebruik maakt van onze software, is dit natuurlijk dé ideale manier om een inkijkje te krijgen in onze software oplossingen en te weten te komen wat onze software voor uw onderneming kan doen!

Connect met ons en ontvang direct informatie wanneer we een nieuwe webinar plannen of ga naar de webinar pagina om onze webinars direct terug te kijken.

Kennis