MENU

Webinars & Video's

Haal álles uit iONE

met onze webinars

Met onze gratis webinars helpen we u beter gebruik te maken van onze software zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken en alle functies benut die meerwaarde bieden voor uw onderneming. Daarnaast laten we u ook graag kennis maken met nieuwe modules, handige functionaliteiten en andere slimmigheden in onze software. 

En als u nog geen gebruik maakt van onze software… dan is dit een ideale manier om te weten te komen of onze software oplossingen ook iets voor u kunnen betekenen!

Haal alles uit iONE met webinars

Mis niets!

Interesse in één van onderstaande webinars? Dan kunt u ze eenvoudig terugkijken! Klik op een webinar om er meer over te lezen. Wanneer u klikt op de button ‘Dit webinar terugkijken’ wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u zichzelf kunt aanmelden om dat specifieke webinar te terug te kijken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe webinars? Schrijf u onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.  Zo ontvangt u automatisch een uitnodiging in uw mailbox wanneer we een nieuw webinar gepland hebben.

Webinar #6

Optimaal klantgerichte communicatie; het is een belangrijke driver voor klanttevredenheid en klantbeleving. Het onderhouden hiervan voor al uw klanten is echter een tijdrovende klus en eigenlijk onbegonnen werk. Kan dat niet efficiënter en eenvoudiger?

Dat kan zeker! Het Klantportaal voor iONE is dé manier om uw klanten een unieke, persoonlijke service te bieden en daarmee hun betrokkenheid bij uw product en winkel naar een hoger niveau te tillen. Tegelijkertijd, omdat uw klanten zelf hun (order)informatie kunnen inzien, bewerken en zélfs plannen, bespaart u eenvoudig vele minuten per verkooporder en service!

In dit webinar laten we graag de kracht en eenvoud van het Klantportaal in het echt zien. We tonen hoe uw klanten het Klantportaal zullen ervaren; van het inzien van een order, tot het inplannen van een levering en zelfs tot het eenvoudig aanmaken van servicemeldingen. En dit terwijl u simpelweg alles kunt volgen in uw iONE software. 

Kortom; dé tool voor optimaal klantgerichte communicatie en daarmee een must-have voor iedere onderneming die die voortreffelijke klantbeleving wil bieden.

Webinar #5

Bent u ook altijd veel tijd kwijt met het verwerken en archiveren van facturen? Kost het u veel moeite om facturen door de juiste personen te laten fiatteren? Met de Scan Sys integratie is dat verleden tijd, want daarmee verwerkt en fiatteert u snel en eenvoudig al uw digitale én papieren facturen. 

Speciaal voor dit webinar hebben we de directeur van Scan Sys, Maarten Terlingen, uitgenodigd om u in dit webinar samen mee te nemen door de Scan Sys oplossing en de integratie met iONE. We laten u zien wat Scan Sys is en hoe het werkt in combinatie met iONE en tonen live hoe de software automatisch facturen scant en uitleest, waarna deze worden ingelezen in de iONE administratie, en hoe u zelf eenvoudig de herkenning van uw facturen verder optimaliseert. 

Daarnaast nemen we u mee in de werking van de uitgebreide workflow functionaliteit. Hierin behandelen we vragen zoals; hoe routeer ik mijn facturen naar de juiste personen en hoe wordt de fiattering en afhandeling geregeld?

Kortom; optimaal efficiënte integratie, een grote stap richting een papierloze organisatie én tegelijkertijd sneller werken met een minimale kans op fouten. 

Een aanrader voor iedere administratie afdeling die met gemak facturen wil verwerken!

Webinar #4

Uw complete magazijn efficiënt automatiseren en beheren? Dit doet u natuurlijk met de Logistieke module in iONE!

We nemen u in dit webinar mee door het iONE Warehouse Management Systeem en de WMS app waarmee u uw gehele logistiek draadloos afwikkelt. We laten u zien wat het WMS is en hoe u ermee werkt. Daarbij tonen we u de vele mogelijkheden en slimme oplossingen in deze module, zoals real-time inventarisatie rekening houdende met al uw goederenbewegingen, geven we handige tips en lichten we een aantal belangrijke voordelen uit die het gebruik van het WMS in iONE met zich meebrengt ten opzichte van het werken op de meer traditionele manier.

Na het volgen van dit webinar kunt u de werkprocessen in uw magazijn nóg beter optimaliseren én heeft u op ieder gewenst moment de juiste logistieke informatie tot uw beschikking.

Een aanrader voor iedere WMS gebruiker én voor iedereen die het WMS overweegt!

Webinar #3

Werk makkelijker en sneller met iONE ERP meubelsoftware! In dit webinar nemen we u mee langs handige, hands-on tips en tricks binnen iONE en behandelen we veelgestelde vragen vanuit de praktijk. Dus heeft u een vraag over een functionaliteit in iONE? Dit is uw kans om hem te stellen! Voeg uw vraag toe bij uw inschrijving voor dit webinar en wellicht nemen we hem mee in deze sessie! Daarnaast laten we u graag de vernieuwde functionaliteiten in onze nieuwste versie voor iONE, versie 2.4.8, zien.

Na het volgen van dit webinar weet u hoe u met iONE dus makkelijker, sneller én slimmer uw processen inricht en taken uitvoert. Een must-see voor iedere iONE gebruiker en een veelzeggende “kijk in de keuken” voor iedereen die iONE overweegt!

Webinar #2

Leid uw klant geheel geautomatiseerd door uw service afwikkeling met de Workflow voor de Servicemodule in iONE. Bepaal zelf de route die uw klant aflegt in uw service afwikkeling, perfect afgestemd op uw klant én uw onderneming, zodat u moeiteloos echt persoonlijke service kunt bieden!

We laten zien hoe u gemakkelijk en snel de Workflow opzet en tonen u de voordelen en de vele andere mogelijkheden in de servicemodule. Zo creëert u met perfect afgestemde, persoonlijke service een unieke beleving én bespaart u tegelijkertijd enorm veel tijd! 

Webinar #1

Werk geheel volgens de nieuwe privacy wetgeving met een aantal belangrijke, nieuwe functies in iONE en leer tegelijkertijd hoe u tevreden en loyale klanten creëert met het Klantenportaal. We laten u zien hoe deze unieke service de beleving van uw klanten naar een ongekend hoog niveau brengt en hoe u tegelijkertijd enorm veel tijd kunt besparen!

Haal nog meer uit uw iONE software!

Video's

Beelden zeggen meer dan woorden. En dat geldt ook voor onze software oplossingen. Daarom proberen wij zoveel mogelijk beeldmateriaal te creëren van wat onze software voor u kan betekenen. Zo kunt u in een paar minuten zien wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen.

Ervaar onze video's