MENU

Product Configurator

Foutloos meubels samenstellen in 3D

DÉ PRODUCT CONFIGURATOR VOOR MEUBELS

Overtref verwachtingen en ga de verbeelding voorbij

Visualisatiemogelijkheden met iONE360

toepasbaar op elk aanpasbaar product | geschikt voor e-commerce

Met een product configurator toon je je producten eenvoudig in alle mogelijke varianten en denkbare posities, waardoor jouw klanten ze eindelijk kunnen zien en ervaren voordat ze kopen. Letterlijk de verbeelding voorbij dus!

Op deze manier maak je een onvergetelijke indruk én beantwoordt je direct de vragen van jouw klanten door hun twijfel in één, of twee, klikken snel en gemakkelijk om te zetten naar enthousiasme.

NEEM ALLE TWIJFELS WEG!

Productvisualisatie in combinatie met configuratie stelt klanten in staat jouw producten beter voor te stellen en geeft ze het vertrouwen om te kopen. Naast tevreden klanten, levert dit een hoop meerwaarde op voor jouw bedrijf:

Wat een product configurator doet,

wanneer gecombineerd met goede productvisualisatie

0 %
hogere
conversie
0 %
lagere visualisatiekosten
0 %
minder
retouren
0 %
integratie
en efficiency
< 0 %
foutieve
orders
ZELF BELEVEN?

Eetkamerstoel

3D Product Configurator

Eettafel

3D Product Configurator

Modulaire bank

3D Product Configurator

Wil je meer weten over onze software?

Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

MyRoomPlans

Baanbrekende roomplanner

3D product configurator MyRoomplans

Wie wil er nu niet in een digitale versie van zijn of haar échte leefomgeving kunnen spelen met ideeën op basis van échte producten die ook daadwerkelijk te bestellen zijn?

Wie wil er nu niet in een digitale versie van zijn of haar échte leefomgeving kunnen spelen met ideeën op basis van échte producten die ook daadwerkelijk te bestellen zijn?

Complexiteit

Altijd de juiste informatie

Dé product configurator voor de woonbranche maakt het mogelijk om de meest uitgebreide configuraties van jouw producten samen te stellen en direct te tonen. Je verkoopmedewerkers worden stap voor stap door de configuratie geleid, waardoor ze niets meer vergeten mee te nemen in het verkoopproces. Keuzes van voorgaande elementen kunnen in willekeurige volgorde worden aangepast en onmogelijke combinaties worden automatisch uitgesloten van jouw selectie. Zo worden foutmarges in uw verkoop- en inkooporders direct drastisch verlaagd.

In combinatie met 3D of 2D visualisatie wordt elke stap in de product samenstelling begrijpelijk en zien jouw klanten vervolgens hoe jouw configureerbare meubelen er straks in het echt uit zullen zien. Zij krijgen zo een accuraat en realistisch beeld van jouw producten, waardoor ze met vertrouwen en enthousiasme kunnen kopen, wat leidt tot een verhoging van de conversie met maar liefst 27%.

Help je klant kopen!

Ik neem mijn petje af voor de manier waarop Colijn IT het voor elkaar heeft gekregen om complexe artikelen op een zeer eenvoudige en duidelijke manier te kunnen configureren. Op deze manier zullen vele ondernemers er gebruik van gaan maken en zullen zij inzien dat zij hier enorm veel tijd en geld gaan besparen.

Frans Poorter

Beddenspecialist.nl, Sleeptrade formule

De kracht van een "unified channel" oplossing

Veelzijdig en integreerbaar

Wij kunnen heel goed samenspelen met anderen en dat zie je ook terug in onze oplossingen. Zo is onze product configurator niet alleen toe te passen in jouw winkels in onze iONE bedrijfssoftware, maar is hij ook te integreren in tal van applicaties en toepassingen, zoals Microsoft Business Central, webshops en AR en VR toepassingen. 

Daarbij kiezen we voor optimale efficiëntie; want in hoeveel toepassingen  we de configurator ook integreren, er blijft altijd sprake van één configuratie engine; één plaats vanwaar al jouw productinformatie beheerd en ontsloten wordt. Zo kun je ook voor jouw meest complexe producten moeiteloos kiezen voor een omni-channel aanpak. Je klant is immers ook niet slechts op één plek aanwezig! 

iONE360 3D productconfigurator voor meubels