MENU

We zijn een Red Dot winnaar!

iONE is award winnende software

Wat is Red Dot?

Red Dot staat voor het behoren tot de besten in productontwerp en business. Deze internationale wedstrijd, de “Red Dot Design Award”, is bedoeld voor iedereen die zijn zakelijke activiteiten wil onderscheiden door middel van unieke concepten en design. De winnaars worden geselecteerd door competente deskundige jury’s op het gebied van productdesign, communicatieontwerp en concepten.

De Red Dot Award

De onderscheiding “Red Dot” is ondertussen internationaal gevestigd als één van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goed productontwerp. Om de diversiteit op het gebied van design op een professionele manier te beoordelen, is de award opgesplitst in drie disciplines: de Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design en Red Dot Award: Design Concept. Elke wedstrijd wordt één keer per jaar georganiseerd.

We zijn trots om een award te hebben gewonnen in de categorie Online configurator. 

Wat betekent dit? 
Red Dot heeft bevestigd dat de mulitidisciplinaire toepasbaarheid iONE en met name onze productonfigurator ons product tot een communicatief sterk en uniek concept voor de gebruiker maakt. Onze productconfigurator is in staat om producten in fotowaardige kwaliteit weer te geven in 2D én 3D en deze moeiteloos en snel te kunnen configureren in iedere mogelijke combinatie. Dit maakt onze configurator tot een visueel sterk product.