MENU

Web modules

Integraties van toegevoegde waarde

> 70% VAN UW KLANTEN START DE REIS ONLINE

Is uw webshop écht een reflectie van uw onderneming en uw producten?

Waarom integraties u zóveel versterken?

Uw klanten maken steeds minder onderscheid tussen de kanalen waar ze u treffen. Ze bewegen zich inmiddels naadloos tussen de verschillende kanalen en steeds vaker worden ze gecombineerd. Er komen bovendien ook steeds meer kanalen bij…

Des te belangrijker is het dus dat ook uw website, webshop of app klaar is voor deze consumenten, zodat u ze precies op het juiste moment kunt helpen.

Maar ja, u kunt toch niet heksen?

Door software applicaties te integreren met web modules kunt u met minimale inspanningen uw kanalen geautomatiseerd bedienen met een uniforme beleving. 

Integraties  openen bovendien deuren om nieuwe productbelevingen te bieden en uw service naar ongekend hoog niveau te brengen.

Geavanceerde web modules

voor webshops en websites

Een slimme webshop mét de eenvoud van het beheren en ontsluiten van informatie vanuit één enkele bron; dat is onze Magento 2 webshop integratie. Actuele product-, voorraad en orderinformatie worden vanuit iONE automatisch op uw webshop geplaatst, terwijl klant- en ordergegevens vanuit uw webshop automatisch in iONE geladen worden. Geen dubbel werk, geen fouten, altijd up to date en een uniforme communicatie over al uw kanalen.

Betrek uw klanten eenvoudig en snel bij uw verkoop en after-sales processen door hen moeiteloos inzicht te geven in hun orders, controle over het plannen van leveringen en het indienen van service aanvragen. Integraal opgenomen in het Relatiebeheer van de iONE software en daardoor direct gelinkt aan uw processen. Zo geeft u het antwoord voordat de vraag is gesteld! Een belangrijke stap in de richting van het bieden van een perfect klantgerichte beleving.

Ook online kunnen uw meest complexe producten op een eenvoudige manier geconfigureerd en samengesteld worden. Onze product configurator kunnen we namelijk ook in uw webshop of website integreren, waardoor uw klanten ook daar de mogelijkheid hebben om de meest uitgebreide configuraties van uw producten samen te stellen én direct te tonen. Van webshop naar winkel of van winkel naar webshop; u weet altijd te verwonderen en te inspireren.

Een 100% op de meubelbranche afgestemde webshop ervaring, inclusief een op maat gesneden orderproces die volledig aansluit op uw bedrijfsprocessen met opties die reguliere CMSen niet kunnen bieden? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is er echt!

iONE biedt diverse webservices waarmee gegevens kunnen worden ontsloten van en naar uw ERP software. Daardoor kunt u met een IT partner eigen koppelingen laten ontwikkelen op uw manier.

Wil je meer weten over onze modules?

Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Professionele webshop modules voor de woonbranche

Magento 2 modules die u enorm veel werk besparen

Met integraties gaat er een wereld van mogelijkheden voor u én uw klant open. Zonder extra inspanningen, want door efficiënt om te gaan met informatie uitwisseling hoeft u slechts één keer werk te verzetten. Informatie en gegevens zoals artikelinformatie, orders, offertes en klantgegevens worden namelijk automatisch uitgewisseld met uw iONE software. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook kosten die gepaard gaan met fouten, onduidelijkheden, dubbel werk en miscommunicatie. 

web modules iONE Colijn IT

Unified channel

Eén bron, tal van toepassingen

Onze integraties gaan verder dan enkel efficiënte verplaatsing van data. Wij geloven in onafhankelijke web-based toepassingen die overal te integreren zijn en op elk apparaat te gebruiken zijn. 

Daarom kunnen wij een meubelconfigurator leveren waardoor u een  productassortiment met enorme diepgang kunt bieden in zelfs de meest eenvoudige website. En een klantenportaal waarmee uw klant services kan aanmaken en eigen leveringen kan plannen die direct in iONE worden verwerkt. En wat te denken van 3D modellen die vanuit één bron kunnen worden gebruikt in uw winkel, op uw webshop, in AR en VR applicaties en zelfs in een roomplanner? 

iONE unified channel ERP web modules

Eén totaaloplossing

Wij geloven in ontzorging. Daarom bieden wij u een totaaloplossing waarbij wij ook de hosting voor onze rekening nemen. Zo zorgen we ervoor dat u met de hoogste kwaliteit, snelheid en veiligheid kunt werken en de ideale afstellingen heeft om onze software optimaal te laten functioneren.

3D product configurator in ontwikkeling

Onze techniek,
uw uitstraling

De kracht van onze web modules komt mede voort uit de mogelijkheid om ze eenvoudig in te passen in vrijwel iedere webapplicatie, waarna ze eenvoudig aangepast kunnen worden aan de stijl van uw webshop of website. Eén uniforme uitstraling dus, voor u én uw klant. 

Bent u er klaar voor?

Ons webshop team kan niet wachten om u de voordelen van webshop integratie te laten ervaren!