MENU
HomeDecoHub - het 3D interieur platform voor de woonbranche

HomeDecoHub

Hét 3D interieur platform voor de woonbranche

KLANTRECENSIE

"Minstens 80% van de ontwerpen in HomeDecoHub resulteren in een order."

Marlou Deurloo - Lance
Eigenaar - Ladela

Versterk je Verkoopteam

richt in ENKELE minuten kamers in vanuit ÉCHTE collecties en help je klanten kopen!
Focus op VERKOOP

HomeDecoHub richt zich op het verkopen van meubels. Want dat is waar het uiteindelijk om draait. Stel je verkopers in staat om in een handomdraai meubels in een overtuigende context te laten zien.

werk met ACTUELE collecties

Browse gemakkelijk tussen de actuele collecties van jouw leveranciers. Plaats échte meubels met échte configuratie opties. Zie prijzen en voorraadinformatie en bestel direct vanuit de room planner.

VERSPIL GEEN TIJD

Besteed geen onnodige tijd meer aan sfeerplaatjes die niet 100% realistisch zijn. Met HomeDecoHub plaats je foutloze orders die geheel naar wens zijn van de klant en overeenkomt met de verwachtingen. 

"Van verbeelding naar (virtuele) werkelijkheid"

“Deze handige online tool stelt je in staat om te experimenteren met verschillende indelingen en meubelstukken, waardoor je jouw droominterieur kunt visualiseren voordat je investeert. 

Het bespaart tijd, voorkomt fouten en geeft je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten”

Combineer en Visualiseer met Gemak

Bouw een kamer, richt deze in en decoreer deze binnen enkele minuten. Je bepaalt hierin zelf hoe gedetailleerd de kamer wordt. Combineer producten uit elke beschikbare catalogus, configureer ze ter plekke en bekijk prijzen. 

"HomeDecoHub is geen complexe designer tool, maar een praktische tool waar iedereen mee kan werken. Inclusief verkopers en consumenten."

Frans Herman
Commercieel Directeur - Habufa

Met Geïntegreerde Product Configurator

HomeDecoHub ondersteund volledige integratie met de iONE360 Product Configurator. Hierdoor kunnen producten ter plekke foutloos worden geconfigureerd.

HomeDecoHub - het 3D interieur platform voor de woonbranche
HomeDecoHub - het 3D interieur platform voor de woonbranche

Up- en Cross Selling

De mogelijkheid om je producten te tonen en te combineren in een digitale weergave van een bestaande kamer is zeer overtuigend en betrekt je klant nog meer bij de producten.

Dit brengt een geheel nieuwe dimensie aan up- en cross-selling, wat deze visualisatie tool tot een ongekend effectief verkoopinstrument maakt.

"Als ik met de room planner van HomeDecoHub werk, dan gaat mijn order eerder door."

Ella Jansen
Verkoopster - Hoogenboezem
Van Snelle Schets tot Uitgebreid Advies

Is de klant op zoek naar een volledig nieuw interieur? Of is er alleen bevestiging nodig of die specifieke bank wel past? Of het nu gaat om het snel schetsen van een ruimte op basis van afmetingen of om een uitgebreid advies waarin elke detail van de kamer wordt uitgewerkt, alles is mogelijk!

Video afspelen
Nicole van Riel
Concept Manager - XOOON

Waarom HomeDecoHub?

HomeDecoHub stelt eindklanten in staat om producten te visualiseren in de juiste context. Dit beantwoordt vragen en neemt twijfels weg. De eindklant krijgt dankzij MyRoomPlans het vertrouwen om te kopen.

0 %
Conversie
0 %
Hogere Orderwaardes
0 %
Foutloze Orders
HomeDecoHub - het 3D interieur platform voor de woonbranche
Wereldwijd Vertegenwoordigd
Dé Plek Waar Alle Meubelmerken en Retailers Samenkomen

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk van merken en retailers met de mogelijkheid om meubelcollecties op een overtuigende en visueel aantrekkelijke manier te presenteren, waarmee verkoop wordt gestimuleerd.

Aangesloten retailers profiteren van:

Sluit je aan bij HomeDecoHub

Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.
Nóg meer functionaliteiten zijn onderweg

HomeDecoHub is altijd in ontwikkeling. Daardoor ben jij ervan verzekerd dat je beschikt over de nieuwste technieken en kan genieten van de meest optimale gebruikerservaring.

Binnen HOMEDECOHUB
Op de webshop van de retailer
HomeDecoHub - het 3D interieur platform voor de woonbranche