Ontdek het Nieuwe Werken in de Woonbranche met iONE JS

iONE js Autonome ERP software voor de woonbranche

Maak kennis met ons gloednieuwe pakket: iONE JS autonome ERP-software, speciaal voor de woonbranche. Een ongekende efficiëntieslag die op iedere afdeling voelbaar is.

Er gebeurt veel in de woonbranche. Tal van ontwikkelingen en omstandigheden hebben het speelveld veranderd. Sommige positief, sommige negatiefZelfs zonder glazen bol kunnen we garanderen dat de ontwikkelingen elkaar in versneld tempo opvolgen. Juist in deze tijden is het essentieel om mee te kunnen bewegen met de laatste inzichten en technologieën, want alleen dan profiteer je optimaal van de positieve ontwikkelingen en demp je de effecten van de negatieve. En daar kunnen wij je bij helpen met onze gloednieuwe software, met als enige doel: jouw bedrijf succesvoller maken. 


Het nieuwe werken

iONE JS luidt een nieuw tijdperk in waarin we op een andere manier kunnen werken, waarin automatisering en zelfsturing centraal staan. Wat betekent dit concreet? Als ondernemer of manager heb je realtime zicht op hoe de zaken ervoor staan, zonder bewerkelijke controles. Je collega’s in service en logistiek kunnen tijdrovende, herhalende taken overlaten aan de zelfsturende software. En je salesmensen hebben nog nooit zo gemakkelijk kunnen verkopen dankzij begeleiding van hun ‘slimme assistent’. Het voelt alsof je er ineens een heleboel slimme medewerkers bij krijgt! 

Denk eens aan de kansen die hierdoor ontstaan. Welke verbeteringen kun jij nu eindelijk aanpakken? Op welke manieren kan de serviceafdeling nu nog meer klantgericht werken met de tijd die vrijkomt? Hoeveel efficiënter kun je leveren? En hoe fijn is het als de onzekerheid verdwijnt, omdat alle herinneringen aan leveranciers automatisch zijn verstuurd en klanten altijd op de hoogte zijn? 

Autonome, oftewel zelfsturende software, is de toekomst van efficiënt bedrijfsbeheer en optimale klantbeleving. Bijna vanzelfsprekend biedt iONE enorme voordelen, met grote kostenbesparingen als gevolg. Dit loopt al snel op tot tienduizenden Euro’s per jaar en dát hebben we berekend in samenwerking met jouw collega’s uit de woonbranche. 

Een voorbeeld hiervan is hoe iONE de opvolging van leveranciers voor je regelt met betrekking tot orderbevestiging en tijdige levering. Ook worden automatische notificaties naar klanten gestuurd bij naderende of vertraagde leveringen. iONE maakt het zelfs mogelijk dat klanten zelf hun levering kunnen inplannen. Zo is de klant zelf in controle en verlies jij geen tijd aan de vele communicatie. 

Het nieuwe iONE beschikt zelfs over een volledig geïntegreerde boekhoudmodule, waardoor de vastlegging van financiële transacties en boekingen makkelijker en efficiënter verloopt dan ooit tevoren. Doordat de financiële module een integraal onderdeel is van de ERP-software, is deze direct bijgewerkt en ben je altijd voorzien van actuele en uiterst relevante stuurinformatie. 

 Verbondenheid

Bovenop dit alles biedt iONE je verbondenheid met je klanten, dankzij een klantreis waarin alle aspecten van het aankoopproces, levering en service met elkaar zijn verbonden. Klanten ervaren een ultieme beleving doordat ze zelf kunnen raadplegen, samenstellen, bestellen en plannen op de momenten en manieren die hen uitkomen. Hiermee realiseer jij als ondernemer ook een ongekende efficiëntieslag die op iedere afdeling voelbaar is. 

Deze “connected journey” stelt jouw bedrijf in staat om een unieke en consistente ervaring te bieden aan jouw klanten, of ze zich nu in jouw fysieke winkel bevinden, online winkelen of een combinatie van beide doen. Met iONE kunnen jouw klanten naadloos schakelen tussen verschillende kanalen en profiteren van consistente service en informatie op elk punt van interactie. Dit resulteert in een verbeterde klanttevredenheid, hogere orderwaarde, verhoogde loyaliteit en uiteindelijk meer succes voor jouw bedrijf. 

Ook met jouw leveranciers ben je nauw verbonden. Ze kunnen real-time informatie delen, zoals product- en prijsinformatie. Dit stelt jou in staat om efficiënt met hen samen te werken, waardoor je sneller kunt reageren op veranderingen in de markt en de behoeften van jouw klanten. 

Met iONE maak je kennis met het nieuwe werken in de woonbranche. Geautomatiseerde efficiëntie, omnichannel-functionaliteit, (3D) visualisatie & configuratie software, gebruiksvriendelijkheid en branchespecialisme zijn slechts enkele aspecten die iONE tot een onmisbare oplossing maken voor jouw bedrijf. Blijf op de hoogte van onze volgende blogs om meer te ontdekken over de kracht van iONE en welke impact het nieuwe werken op jouw bedrijf kan hebben.
iONE js Autonome ERP software voor de woonbranche

Begin ook met het nieuwe werken

Niemand zit te wachten op ingewikkelde conversie zoals dat vaak voor andere softwarepakketten geldt bij de overstap naar een nieuw pakket. Daarom biedt iONE een gefaseerde overgang, waardoor je soepel en zonder problemen kunt beginnen. Je kunt zelfs per proces of afdeling overstappen, waardoor de impact op je organisatie beperkt en beheersbaar blijft. Hierdoor kun je stap voor stap de nieuwe functies van de software verkennen en in je eigen tempo wennen aan al die vrijgekomen tijd die je ineens kunt gaan invullen! Jouw ideale instapmoment?

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw bedrijf en functionele behoeften, bieden we verschillende instapmomenten voor iONE. Vraag dus gerust naar de roadmap om een beter beeld te krijgen van wanneer jouw ideale moment is om over te stappen. 

Wil je meer weten? We gaan graag met je in gesprek over wat het nieuwe werken kan betekenen voor jouw bedrijfLaat dan je gegevens even achter in onderstaand formulier of neem direct contact met ons op voor een verkennend gesprek.