Diepgaande Functionaliteit en tóch Overzicht & Eenvoud

Gebruiksvriendelijke ERP software voor de woonbranche

iONE JS brengt een nieuw niveau van gebruiksgemak naar jouw werkplek. Geïnspireerd door webshops, maakt iONE het navigeren door complexe taken net zo intuïtief als online winkelen. En of je nu onderweg bent of achter je bureau zit, de schermen van iONE passen zich aan elk van je apparaten aan. Daardoor beschik jij over diepgaande functionaliteit zonder daarbij jouw productiviteit en mobiliteit in de weg te staan!

Gebruiksvriendelijke ERP software voor de woonbranche
De 'routes' in iONE JS - Overzichtelijk gerangschikte omgevingen die toegang bieden tot alle relevante functionaliteiten


Diepgang zonder complexiteit

Bij het ontwerpen van iONE JS stond de filosofie van “het nieuwe werken” centraal. Het doel hierbij was om een softwarepakket te bieden die geavanceerde functionaliteiten combineert met gebruiksgemak. Oftewel: diepgang zonder complexiteit. Met een eenvoudige interface, intuïtieve navigatie en afgebakende routes voor het raadplegen van informatie hebben we gestreefd naar uniformiteit en consistentie. Door het aantal schermen met maar liefst 40% te verminderen en het aantal klikken te minimaliseren, kunnen gebruikers efficiënter werken en sneller toegang krijgen tot alle relevante informatie die ze nodig hebben. 

Het resultaat is een lichte, overzichtelijke en moderne interface. Een omgeving waarin alle gebruikers, van leverancier tot klant, samenwerken en jij toch duidelijk jouw eigen route bewandelt dankzij afgebakende omgevingen. Houd jij je bijvoorbeeld bezig met producten, verkoop, relaties of transacties? Dan kun je op 1 plek álle relevante informatie en functionaliteiten hiervoor terugvinden.


Gebruiksgemak van iONE JS in de praktijk

Hoe uit dat gebruiksgemak zich dan in de praktijk? Neem bijvoorbeeld het orderscherm waar werkelijk álle relevante order-informatie overzichtelijk wordt weergegeven op één enkel scherm. Verkopers kunnen eenvoudig bestellingen plaatsen, toewijzen, picken, plannen, afleveren en factureren, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende schermen. Dit bespaart kostbare minuten op élke order die anders verloren zouden gaan. Hierdoor kan de volledige aandacht naar de klant(en) uitgaan. Bovendien hebben verkopers alle relevante informatie binnen handbereik, waardoor ze snel en nauwkeurig kunnen reageren op klantvragen, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid. 

Ook inkooporders, waar gebruikers orders kunnen bevestigen, binnen melden en factuurcontroles uitvoeren, worden in iONE JS afgehandeld binnen één scherm. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en een gestroomlijnde workflow. Zo behoud je meer consistentie in het hele orderproces, waardoor minder fouten worden gemaakt. 

Omdat iONE JS intuïtief is ontworpen, hebben gebruikers, inclusief nieuwe verkopers en medewerkers, bovendien minder training nodig om het systeem effectief te gebruiken. Dit resulteert in snellere onboarding en lagere trainingskosten.   

Gebruiksvriendelijke ERP software voor de woonbranche
Het orderscherm van iONE JS

Óveral Efficiënt Werken

iONE JS is volledig responsive en past zich naadloos aan aan elk apparaat, waardoor je altijd en overal efficiënt kunt werken. Van klantbeheer tot orderverwerking, het gemak van iONE JS biedt vrijheid en productiviteit. Werk comfortabel vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone. Verhoog je reactiesnelheid op klantvragen, beheer bestellingen onderweg en krijg overal inzicht in bedrijfsgegevens. Met iONE JS maak je je werkplek mobiel!

iONE JS ERP software
De catalogus pagina weergegeven op diverse apparaten

Een extra mogelijkheid die hierdoor ontstaat, is dat bezorgers hun taken bij bezorging kunnen afhandelen met behulp van hun mobiele telefoon.  Dit vermindert papierwerk en zorgt voor een efficiëntere afhandeling van leveringen. Zo kunnen ze digitale afleverbonnen genereren, digitaal ondertekenen en betalingen direct digitaal verwerken. Of het nu via QR-codes (zoals iDeal) is of met behulp van PAY, waarbij hun telefoon fungeert als een pinapparaat, de gehele order wordt op het moment van levering volledig afgerond. 

Het gebruiksgemak van iONE JS beperkt zich niet tot de verkopers en bezorgers. Ook managers kunnen profiteren van intuïtieve mobiele toegang. Ze kunnen snel statistieken raadplegen op locatie, en met een paar tikken op hun telefoon in de financiële module controleren hoe het staat met hun kas, banksaldo’s en liquiditeit. iONE JS biedt managers hiermee een krachtige tool waarmee ze altijd en overal controle hebben over de financiële situatie van hun bedrijf. 


Met iONE JS bieden we een geavanceerde, specialistische en gebruiksvriendelijke ERP oplossing die een nieuwe manier van werken biedt in de woonbranche. De gebruiksvriendelijke interface, intuïtieve navigatie en mobiliteit maken het gemakkelijk voor jou en jouw team om efficiënter en productiever te werken, minder fouten te maken, en daardoor klantgerichte, onvergetelijke ervaringen te bieden.  

Blijf op de hoogte van onze volgende blogs om meer te ontdekken over de kracht van iONE JSStap over op het nieuwe werken

iONE biedt een gefaseerde overgang, waardoor je soepel en zonder problemen kunt beginnen. Je kunt zelfs per proces of afdeling overstappen, waardoor de impact op je organisatie beperkt en beheersbaar blijft. Hierdoor kun je stap voor stap de nieuwe functies van de software verkennen en in je eigen tempo wennen aan al die vrijgekomen tijd die je ineens kunt gaan invullen! 

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw bedrijf en functionele behoeften, bieden we verschillende instapmomenten voor iONE. Vraag dus gerust naar de roadmap om een beter beeld te krijgen van wanneer jouw ideale moment is om over te stappen. 

Wil je meer weten over iONE JS en hoe het nieuwe werken jouw bedrijf kan versterken? Neem dan contact met ons op of laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier voor een verkennend gesprek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het realiseren van groei en succes.