Ervaar dinsdag 11 december onze oplossingen op het Navem Meubelcongres

Op dinsdag 11 december 2018 vindt in Mechelen het 40ste Navem Meubelcongres plaats en ook wij zullen hier, als één van de trotse sponsors van dit event, onze oplossingen presenteren! Het thema van dit jaar: “Het nieuwe verleiden: van surfer tot shopper”, waarin het draait om het veranderend consumentengedrag, de shifts die zich hierin voordoen en hoe u als winkelier opnieuw hip en geliked kan worden. Met beleving als stralend middelpunt is dit thema dus op ons lijf geschreven!

Naast een aantal interessante sprekers die hun kennis en ideeën deze dag graag met u delen, ervaart u deze dag bij ons op de stand onze nieuwste oplossingen. We vertellen u graag meer over onze innovatieve ERP meubelsoftware iONE en laten u natuurlijk enkele van de vele mogelijkheden van de software zien. Daarnaast kunt u natuurlijk de nieuwste versie van onze online product configurator in zijn simpele en vertrouwde interface uitproberen en de meest complexe meubels zelf samenstellen. Tevens tonen we hier ook dé sneak preview van één van onze nieuwste oplossingen waar we in samenwerking met een partner het afgelopen jaar aan gewerkt hebben. Een oplossing die het verbeeldingsgat in één klap oplost én waarmee u uw klanten een écht persoonlijke beleving kunt bieden! Nieuwsgierig? We zien u graag verschijnen op onze stand!

U kunt verder natuurlijk presentaties bijwonen van de volgende sprekers:

–      Wendy Schelfaut – De stem van de overheid

–      Harry Bijl – Een Hollander met stijl

–      Filip Lemaitre – Hoe verkoopt u aan de grijze wolven?

–      Wim Vermeulen – Marketing for the mad (wo)men

–      Katelijn Quartier – Hoe creëer je beleving in de winkel?

–      Gino van Ossel – De digitale hysterie voorbij

Colijn IT is, zoals alle voorgaande edities, één van de trotse sponsors van dit evenement. Als branchespecialist zijn wij er trots op om bij te mogen dragen aan dit mooie evenement en we heten u dan ook graag van harte welkom op het 40ste Navem meubelcongres op 11 december. Tot dan!

Nog niet ingeschreven voor dit evenement? Dat doet u hier gemakkelijk online.