Wij zijn aanwezig op het INretail ledenevent! (20 november)

Leuk nieuws! Vanaf heden gaan wij intensiever samenwerken met INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food. Als partner zullen wij ook aanwezig zijn op het INretail ledenevent op maandag 20 november 2017. Met als onderwerp ‘Wat als het 2030 is?’ helpt INretail tijdens dit event ondernemers om hen voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap.

Als echte specialist in de woonbranche mogen wij natuurlijk niet ontbreken en zijn we met een stand aanwezig op het INretailLAB. Dit innovatieplein wordt ingedeeld als een winkelstraat waar bezoekers inspiratie op kunnen doen gedurende de dag.

Hier zullen we bezoekers kennis laten maken en inspireren met onze innovaties in iONE en 3D. Zo laten we onder andere 3D configuratie en 3D rendering van meubels zien, en tonen we hoe onze slimme ‘customer engagement’ oplossingen werken in iONE. Tevens tonen we live hoe onze nieuwe WMS app werkt!

Ervaren hoe winkelautomatisering voor de woonbranche in 2030 werkt of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze software? We zien u graag daar!

Bekijk de website van INretail voor meer informatie over het ledenevent.

INretaillab - ledenevent