Navem Meubelcongres 2016

Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars, organiseert op dinsdag 6 december 2016 haar 38ste meubelcongres met als thema:

“Het cruciale belang van een goede nachtrust voor het welzijn en de gezondheid van de mens.”

Navem heeft voor deze editie samengewerkt met de Slaapraad vzw, het neutrale Belgische orgaan dat een gezonde nachtrust promoot bij het grote publiek. De Slaapraad vzm benadrukt dat het in deze hectische tijden uiterst belangrijk blijft om erop te wijzen hoe belangrijk gezond slaapcomfort voor ons is.

“Om de slaapproblemen te verhelpen die in alle leeftijden en alle bevolkingsgroepen blijven bestaan én om ervoor te zorgen dat meubelhandelaars uitgeslapen de toekomst tegemoet kunnen zien, hebben we voor dit congres een mooi programma uitgewerkt.” Meldt Navem. Tijdens het congres wordt niet alleen aandacht besteed aan slaap.

Automatisering speelt een grote rol binnen de woon (en slapen) branche. Hierin is Colijn IT al meer dan 30 jaar in gespecialiseerd. Daarom dat Colijn IT ook aanwezig is op het Navem meubelcongres. Hierdoor heeft niet alleen de klant, maar ook de retailer een uitgeslapen gevoel. Door de volledig geïntegreerde maatwerk oplossingen die Colijn IT bied, speciaal voor de woonbranche.

Op het uitgebreide programma staan naast 250 professionals ook verschillende sprekers die hun kennis en ideeën graag delen.

Professor Johan Verbraecken
Het belang van goed en voldoende slapen voor ons algemeen welzijn en onze gezondheid.

Professor Raymond Cluydts
Als zelfstandig slaapconsulent adviseert hij meerdere bedrijven en wegevers- en werknemersorganisaties. Hij benadrukt het verband tussen slaap en creativiteit.

Annelies Smolders, psycholoog & slaapspecialist
Slaap is een gedrag, met tops en advies kan je beter en meer slapen.

Hilde Francq, trendwatcher
Trendlezing over wat de voornaamste meubel- en interieurtrends van 2017 en 2018 gaan worden. Ze kijkt daarbij naar kleuren, materialen en styling en geeft aan waarom sensoriële beleving zo belangrijk is.

Pieter van Bastelaere, e-commerce specialist  
brengt feiten, cijfers en trends over de recente ontwikkelingen in e-commerce in België, Europa en de wereld.

Rik Vera, CEO van nexxworks
Verteld over hoe retailers ook in een digitale wereld voor menselijke verbinding kunnen blijven zorgen.

Het complete programma is te vinden op www.navem.be.

Colijn IT is, zoals in alle voorafgaande edities één van de trotse sponsors van dit event. Als branchespecialist dragen wij deze initiatieven een warm hart toe en wij heten u daarom van harte welkom op het 38ste meubelcongres op 6 december. Tot dan!

Navem, Meubelcongres
dinsdag 6 december 2016, ontvangst 10:15.

Utopolis Mechelen
Spuibeekstraat 5
2800 Mechelen