De winnaar van onze kerstactie “Ontdek de elf in jezelf” is bekend!

In december zochten wij met behulp van onze kerstconfigurator de beste ontwerper van meubelland. Een ludieke actie met een aangepaste versie van onze iONE productconfigurator, inclusief 3D visualisatie, die we speciaal voor de feestdagen in een feestelijk jasje hebben gestoken. Zo wilden we u de kracht van visualisatie en configuratie laten ervaren, en het enthousiasme wat hiermee gepaard gaat, en u tegelijkertijd de mogelijkheid geven om zelf te spelen met feestelijke stoffen en onderdelen om zo een echte, eigen kerstbank te ontwerpen.

Alle creaties konden met ons gedeeld worden door zogezegd te “solliciteren” voor de functie van elf en daar ontvingen we vele leuke reacties op. Uit de sollicitaties hebben we vervolgens een geweldige winnaar kunnen selecteren!

Dé droombaan

Maar eerst nog even over de baan. De beste ontwerper van meubelland kreeg de droombaan als ProductOntwikkelingsElf voor de Home & Deco divisie van Noordpool B.V. Een felbegeerde baan, want niet alleen ontvangt de winnaar eeuwige roem van collega’s en vrienden, maar ook een écht contract én bijbehorend loon. De winnaar ontving van ons dus een officiële brief met daarin het aanbod om elf te worden, en… dit aanbod heeft hij geaccepteerd!

Dé winnaar

Met de vele leuke sollicitaties die we ontvingen was het nog even moeilijk om de uiteindelijke keuze te maken, maar met zijn ontwerpskills én antwoorden in het sollicitatieformulier heeft hij ons overtuigd; Jeroen Helmink, van Helmink Wonen en Keukens in Vorden, is dé elf waar we naar op zoek waren. Gelukkig dacht hij er net zo over en mochten we langs komen om het contract, tezamen met zijn eerste salaris, persoonlijk te overhandigen.

Vrijdag 8 maart was het zover; we werden hartelijk ontvangen door Jeroen en zijn collega’s in de ruime, moderne winkel aan de Zutphenseweg in Vorden. Onze accountmanager Laurens van der Deijl verzorgde de officiële overhandiging van het contract en bijbehorend loon (een goedgevulde puntzak snoep in kerstkleuren) en daarmee is Jeroen Helmink vanaf 08-03-2019 de beste ontwerper van meubelland én de eerste officiële kerstelf in dienst van Noordpool B.V.! Een fantastische eer!

Over Helmink Wonen en Keukens

Natuurlijk kregen we ook direct een rondleiding door de winkel. De drie verdiepingen tellende winkel van Helmink Wonen en Keukens is hét adres in Vorden voor de complete inrichting van je woning en keuken. Naast keukens, meubelen en zit- en slaapcomfort verzorgen ze namelijk ook vloeren en raamdecoratie. Alles onder één dak dus! Een moderne winkel mét beleving, want tijdens ons rondje door de winkel laat Jeroen ons een prachtige keuken zien welke volledig is aangesloten, en daarmee klaar staat om gebruikt te worden. Strategisch gesitueerd voor de winkelruit verzorgen ze hier regelmatig live cooking sessies; een leuke extra ervaring voor winkelende én voorbijlopende klanten! Daarnaast wordt er in de winkel gezorgd voor volledig ingerichte, stijlvolle en inspirerende kamers die resulteren in een prettige ambiance en winkelervaring.

Maar ook wat betreft automatisering staan ze bij Helmink niet stil. Veel handelingen en processen worden enkel nog digitaal uitgevoerd en vooral over het geautomatiseerde communicatie en notificatiesysteem in iONE is Jeroen erg enthousiast. Dankzij geautomatiseerde communicatie tussen de winkel en haar leveranciers, en automatische notificaties en e-mails aan hun klanten die hen informeren over de status van hun order, besparen ze namelijk veel tijd!

We zijn natuurlijk enorm trots op onze oplossingen wanneer we zulke enthousiaste ervaringen te horen krijgen en we zijn natuurlijk ook enorm blij dat we deze mooie interieurwinkel mogen ondersteunen met onze software.

Jeroen, nogmaals heel erg bedankt voor je tijd! We hopen dat het maandelijkse “salaris” goed in de smaak zal blijven vallen.

De winnaar van onze kerstactie: Jeroen Helmink