MENU

ERP bedrijfssoftware voor de woonbranche

iONE: de beste ERP software voor de woonbranche

iONE is het meest complete en innovatieve ERP software pakket voor de woonbranche. Een slim pakket met gespecialiseerde functionaliteit die specifiek ontwikkeld is voor de woonbranche. Zo bent u er zeker van dat onze ERP software u optimaal kan ondersteunen in al uw bedrijfsprocessen.

De software bestaat uit de volgende onderdelen:

Kassa en verkoop

Met iONE wikkelt u al uw transacties, van offerte tot factuur, af. U kunt zowel werken met commissieartikelen, als met voorraadhoudende artikelen. Via de geïntegreerde kassamodule doet u uw kasverkopen en aanbetalingen.

Artikelbeheer

In het PIM beheert u uw producten gemakkelijk en efficiënt. U legt eenvoudig eenmalige artikelen zonder voorraad vast of maakt gebruik van leveranciersbestanden die u importeert in de software. Daarnaast kunt u gelaagde artikelen aanmaken voor uw verkoop in de product configurator.

Product configurator

Het (3D) configureren van meubelen is in iONE compleet geïntegreerd in het verkoopproces. Een complex samengesteld meubel kan dus gelijk in order worden gezet en besteld worden. Dit maakt uw verkoopproces makkelijker en efficiënter en uw klanten krijgen een accuraat en realistisch beeld van hoe uw meubelen er in andere varianten uit zullen zien.

Relatie management

Dankzij het CRM systeem in iONE voegt u eenvoudig nieuwe klanten toe en zoekt u snel bestaande klanten op. Wanneer ze bellen met een vraag heeft u gelijk alle informatie paraat. Met behulp van het automatische notificatiesysteem houdt u uw klanten gemakkelijk op de hoogte van statusupdates. 

Financiële administratie

iONE bevat een volwaardig boekhoudpakket wat volledig geïntegreerd is in de ERP software. Zo beschikt uw met iONE boekhouding over telebanking, ouderdomsanalyse debiteuren en crediteuren, kostenplaatsen/dragers, BTW aangifte en een Audit file voor uw accountant of belastingdienst.

Inkoop en logistiek

Ook uw inkoop regelt u eenvoudig via iONE. Maak bijvoorbeeld gebruik van alle beschikbare elektronische catalogi via EDI. Het grote voordeel hiervan is dat u voor die assortimenten geen artikelen meer in hoeft te voeren en te onderhouden. 

(Online) planning

Via de online planning geven uw klanten zelf hun levervoorkeuren aan. De planner hoeft vervolgens alleen nog een definitieve datum te plannen, waarna de klant automatisch via SMS en/of e-mail geïnformeerd wordt over de uiteindelijke leverdatum. De dag voor levering verstuurt u nog snel automatisch een herinnering, waardoor u niet voor een gesloten deur staat. 

Service management

Dankzij de service module in iONE handelt u moeiteloos servicemeldingen en klachten naar volle tevredenheid af. U plant automatisch vervolgacties en bij een update van de servicemelding worden uw klanten automatisch geïnformeerd. 

Klantenportaal

Met het Klantenportaal kunnen uw klanten zelf eenvoudig hun persoonsgegevens wijzigen, hun bestellingen inzien, een levering plannen aan de hand van uw business rules, en een serviceaanvraag doen die automatisch meeloopt in uw servicemodule.

Voorraad, magazijnbeheer en WMS

Met de logistieke module voert u het complete magazijnbeheer uit. Wijzigen worden real-time uitgevoerd waardoor binnen meldingen en voorraadmutaties direct overal doorgevoerd worden. Zo is uw voorraad altijd actueel en is er minder kans op fouten.

Ontdek onze software:

Of plan direct een gratis demo