MENU

MyRoomPlans

Retail sensatie!

3X HOGERE VERKOOPWAARDE DANKZIJ ROOMPLANNER

Het combineren van producten in de juiste context is extreem overtuigend voor elke klant

Uw klant heeft moeite met kopen

Waarom? Omdat zij heel veel moeite hebben om zich in te beelden hoe uw producten eruit zien in de verschillende samenstellingen. Daarbovenop worstelen ze met vragen als: past het fysiek in de bestemde ruimte? Staat het mooi in combinatie met mijn huidige kleurstellingen? Sluit het aan bij mijn bestaande inrichting?

Help uw klant kopen
Help uw klant kopen

Waarom een Roomplanner?

51% van de consumenten stelt een aankoop van nieuwe meubels uit, omdat ze zich niet voor kunnen stellen hoe een product er uiteindelijk thuis uit zal zien.

Maar liefst 36% van de consumenten gaat om die reden helemaal niet tot aankoop over.

42% heeft na aankoop spijt van hun keuze.

Daarom een roomplanner

Dit probleem, de moeite die consumenten hebben met het visualiseren van  meubels en accessoires in hun eigen huis, noemen we ‘de verbeeldingskloof’. Als gevolg hiervan laat de woonbranche miljoenen omzet liggen. Dit klinkt misschien negatief, maar zo bedoelen we het natuurlijk niet. Het is een enorme kans! Een kans die we, samen met u, met beide handen willen beetpakken.

Zo helpt u uw klant kopen

Met MyRoomplans helpt u uw klanten de verbeeldingskloof te overbruggen, zodat zij met vertrouwen en enthousiasme kunnen kopen in uw winkel. MyRoomplans is een 3D roomplanner en een productconfigurator in één en vormt daarmee de ultieme verkooptool. En dat maakt impact!

Doordat u uw klanten deze ongekende beleving biedt, komen uw klanten graag naar uw winkel. Eenmaal in uw winkel durft uw klant wél te kopen en bovendien biedt Myroomplans tal van cross-sell mogelijkheden om de omzetwaarde per klant ook nog te verhogen. 

"55% van de consumenten geeft aan dat een visualisatietool hen zou helpen bij het maken van de juiste keuze."

Geen architectentool, maar een consumenten- en verkoperstool!

Toon de ruimte zoals die daadwerkelijk is met behulp van:

Eigen foto's van ramen & deuren

Eigen textures op muren & vloeren

Uitgebreide bibiliotheek

En het werkt super eenvoudig!

100% web

Op élk apparaat te gebruiken

Zonder app te installeren

Laagdrempelig en enorm veelzijdig

Met producten uit de échte Habufa collectie...

3D roomplanner met producten uit de Habufa collectie

...direct te configureren en te bestellen.

Het resultaat?

Meer beleving, minder retouren, meer verkopen

Want, na aankoop, volgt wat ons betreft de ultieme bonus: een super enthousiaste klant! Uw klant heeft de producten uitvoerig kunnen bekijken vanuit alle hoeken in de beoogde ruimte, waardoor zijn verwachtingen volledig in lijn liggen met de werkelijkheid. 

Bovendien kunnen uw verkopers dankzij de geïntegreerde iONE product configurator niet per ongeluk onjuiste productsamenstellingen verkopen, dus de foutkans aan de inkoopzijde wordt nihil. 

Teleurgestelde klanten, tijdrovende aftersales communicatie en geldverslindende retourstromen zijn binnenkort voor u slechts een vage herinnering van vroeger.

Stel uw eigen kamer samen met een roomplanner

"Uit onderzoek blijkt dat een roomplanner de gemiddelde verkoopwaarde verdrievoudigd!"

Waarom wachten?

Doe mee met MyRoomplans...

…en help uw klanten kopen! We geven u natuurlijk graag meer informatie over de mogelijkheden om mee te doen met MyRoomplans, máár… met een demo ervaart u de toekomst van retail pas écht!