MENU

3D visualisatie

Levensecht en veelzijdig

ÁL JE PRODUCTEN IN ÁLLE UITVOERINGEN VOOR EEN PAAR CENT PER FOTO?

Geautomatiseerd renderen met de iONE configurator

Met alle mogelijke aanpassingen op uw meubels ontstaan er al snel honderden, al niet duizenden variaties per product. Voorheen vereiste het een gigantische investering om alle mogelijke variaties op je website te kunnen laten zien. Een revolutionair systeem ontwikkeld in de iONE configurator zorgt ervoor dat je nu je hele collectie, inclusief álle variaties, kunt visualiseren. 

Van elke productvariatie kan een afbeelding worden gemaakt voor een paar cent. Computergestuurd, supersnel en (bijna) niet meer van de werkelijkheid te onderscheiden. Én, alleen per aanvraag, dus de afbeelding wordt volledig automatisch “live” gemaakt indien die nog niet bestaat. Eerder gemaakte afbeeldingen worden opgeslagen zodat iedere afbeelding maar 1 keer gemaakt hoeft te worden.  Daarom worden er nooit teveel gemaakt, maar zijn ze er altijd wanneer jij of je klant ze wil bekijken. De voordelen zijn haast te mooi om waar te zijn: naast het feit dat je hiermee een hoop klantentwijfels weg kunt nemen en daardoor veel meer zult verkopen, bespaar je ook nog eens gigantisch op je visualisatiekosten.

3D meubel visualisatie

Sterker nog!

Wij durven te beweren dat voor het eerst in de historie het kunnen tonen van je volledige assortiment een haalbaar scenario is geworden.

3D meubel visualisatie

UW KLANTEN HEBBEN PROBLEMEN!

Ze kunnen zich niet voorstellen hoe uw configureerbare producten eruit komen te zien

Visualisatie is essentieel

en ook haalbaar, zelfs als uw bedrijf geen Amazon heet

Uw klanten hebben grote moeite met het inbeelden van hoe uw configureerbare meubelen er straks in het echt uit zullen zien. Uitstel en afstel kunnen het gevolg zijn en dat kost u omzet. 

Vooral in een tijd waarin we minder lezen en meer kijken, is goede visualisatie van uw productaanbod onmisbaar voor uw winkel en webshop. Productvisualisatie geeft uw klanten namelijk in één oogopslag essentiële productinformatie die hen helpt en vertrouwen geeft bij het doen van een aankoop.

Normaliter onbetaalbaar, maar dankzij slimme 3D toepassingen kunt u uw collectie voor een fractie van de kosten in beeldmateriaal omzetten. Het is daarmee een oplossing die ook voor u binnen handbereik ligt!

Ontdek de mogelijkheden van productvisualisatie
Wist u...
dat minder dan 1% van uw klanten genoegen neemt met 1 foto van het product?​
0 %
van uw klanten

stelt de aankoop van meubels uit

omdat ze zich niet kunnen voorstellen hoe het product er uiteindelijk uit zal zien

0 %
van uw klanten

gaat om die reden

helemaal niet tot aankoop over

Dus:

help uw klant met kopen

en verhoog conversie met

0 %

De consument verlangt naar

AUGMENTED REALITY

Dankzij AR kan de consument nóg makkelijker (vanuit huis) winkelen en daarbij een weloverwogen beslissing nemen. Maar liefst 55% geeft aan AR te willen gebruiken om het product beter te kunnen visualiseren. Bovendien geeft 47% aan minder te retourneren wanneer een aankoop met AR is gedaan. De verwachting komt overeen met het resultaat. De meubels staan precies zoals de consument eerder al heeft kunnen zien. Realistischere verwachtingen, meer aankopen, minder teleurstellingen, minder retouren. Simpeler kunnen we het niet stellen. We kunnen het je wel laten zien. Ontdek in de video zelf de consumentenbeleving wanneer zij onze AR toepassingen gebruiken.

Bron: GetApp 2020

Visualisatie: essentiële informatie voor een weloverwogen keuze
3D productvisualisatie

De verbeelding

voorbij

Met goede productvisualisatie toont u uw producten eenvoudig in alle mogelijke varianten en denkbare posities, waardoor uw klanten ze eindelijk kunnen zien en ervaren voordat ze kopen. Letterlijk de verbeelding voorbij dus!

Op deze manier maakt u een onvergetelijke indruk én beantwoordt u direct de vragen van uw klanten door hun twijfel in één, of twee, klikken snel en gemakkelijk om te zetten naar enthousiasme!

Veelzijdig2

Eenmaal een 3D model gemaakt dan kunt u datzelfde model op verschillende manieren en op verschillende plaatsen gebruiken…

Foto realistische renders

Webshop

Folders en catalogi

iONE configurator

Augmented Reality

360 viewers

Social media

MyRoomPlans

Virtual reality

Fabricage specificaties

Winkel signage

Apps

Narrowcasting

En zoveel meer...

Toon wat u in huis heeft!

Integreer 3D modellen en renders eenvoudig in onze product configurator in iONE. Zo kunnen uw klanten elke mogelijke variant van uw meubelen echt zien en ervaren in 3D, waardoor zij een accuraat en zeer realistisch beeld krijgen van hoe uw producten er straks in het echt uit zullen zien. Geen twijfels, geen vragen, maar met oprecht vertrouwen en enthousiasme kunnen kopen.

De huidige consument maakt geen onderscheid meer tussen kanalen. Hij beweegt zich naadloos door de verschillende kanalen heen en steeds vaker combineert hij ze. Laat al uw kanalen op elkaar aansluiten, kies voor een krachtige omni-channel approach en verrijk uw webshop met 3D en levensechte renderafbeeldingen.

Zoekt u een laagdrempelige manier om uw klanten een nóg beter beeld te kunnen geven van hoe uw producten eruit zien? Van een 3D model kunnen we eenvoudig een toegankelijke 360 viewer maken. Superstrak, handig en simpel in gebruik!

Volgens JustUno wil 58% van uw klanten producten in 360 graden zien!

Coördineer en beheer tot drie keer sneller content over al uw kanalen! Eenmaal getekend kunnen van een 3D model eenvoudig fotorealistische renderafbeeldingen (productfoto’s) gemaakt worden in alle mogelijke combinaties, kleuren en stoffen die u voor tal van drukwerk, signage en social media doeleinden kunt gebruiken.

Bent u al klaar voor de toekomst? Met 3D modellen neemt u in ieder geval al een enorme sprong voorwaarts, want die kunt u zelfs inzetten in augmented en virtual reality toepassingen! En uiteindelijk is dát waar we in de nabije toekomst naartoe gaan…

Nooit eerder waren uw klanten zo goed in staat hun woonkamer voor te stellen met úw meubelen. Met 3D modellen in onze MyRoomPlans roomplanner brengt u uw producten pas echt tot leven en dompelt u uw klanten onder in een ongeëvenaarde ervaring. Bent u er klaar voor?

Bespaar tot 58%

op visualisatiekosten

Haarscherpe, digitale foto’s van uw meubels, zonder dat deze meubels ook daadwerkelijk aanwezig zijn? Dat kan! Eenmaal getekend kan een 3D model eenvoudig in alle denkbare posities en omgevingen worden getoond in fotorealistische renderafbeeldingen en kunnen andere stoffen eenvoudig worden toegevoegd. Met onze renders heeft u dus binnen no time beeldmateriaal van uw volledige productaanbod, in alle mogelijke kleuren, stoffen en uitvoeringen. 

Zo wordt het in één keer echt mogelijk om alle combinaties, kleuren en stoffen van uw meubelen te tonen. Geschikt voor tal van verschillende doeleinden en … het is véél goedkoper dan fotografie! Zo bespaart u direct op uw visualisatiekosten; uit onderzoek blijkt met gemiddeld 58%!

Visualiseer in uw eigen woonkamer

En laat de details maar aan ons over...

tot in de puntjes verzorgd