MENU

Subsidiemogelijkheden bij Colijn IT via
Mijn Digitale Zaak

Verhoog uw productiviteit en bespaar geld - vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

Ook dit jaar biedt Mijn Digitale Zaak (een samenwerking tussen de RVO, KVK en Inretail) subsidiemogelijkheden voor het MKB in Nederland. Dit initiatief is gericht op het ondersteunen van mkb-ondernemers bij hun digitale transformatie.

Colijn IT is één van de aanbieders van Mijn Digitale Zaak. Dit betekent dat onze diensten en producten in aanmerking komen voor deze subsidie. Breng uw bedrijf naar nieuwe digitale hoogten en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Het aanvragen van de subsidie kan vanaf 17 mei t/m 14 juli. Hiervoor heeft u het volgende nodig:

Ontdek hoe subsidies uw bedrijf kunnen ondersteunen!

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op

Let op: Toekenning van de subsidie wordt uiteindelijk bepaald door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Colijn IT doet er alles aan om uw aanvraag succesvol te laten verlopen, maar kan geen garantie bieden op de subsidietoekenning.

Wat houdt de subsidie in?

De subsidie vergoed 50% van de subsidiabele kosten, tot maar liefst €2.500,- vanaf een investering van minimaal €1000,-. Er is een beperkte subsidiepot beschikbaar gesteld. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus op tijd bij!

Wat valt er onder de subsidie?

Dit jaar zijn er subsidiekansen beschikbaar in maar liefst 13 verschillende categorieën. Waaronder de implementatie van ERP software en modules, kassasystemen, de oprichting van een webshop en trainingen. Alle producten en diensten die op de routekaart staan onder ‘Digitale basis op orde’ komen in aanmerking. 

Kom ik hiervoor in aanmerking?

Mijn Digitale Zaak is er voor ondernemers die:

    • Staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK);
    • Maximaal 50 werknemers hebben; 
    • Minder dan €10 miljoen omzet in het afgelopen boekjaar;
    • Niet eerder subsidie hebben ontvangen vanuit Mijn Digitale Zaak.