MENU

Product visualisatie in 2D en 3D

2D en 3D visualisatie

Visualisatie van uw meubelen en woon accessoires in 3D en 2D is essentieel voor u en uw klanten. U helpt niet alleen uw klanten kopen door te tonen hoe uw meubelen er uiteindelijk uit zullen zien, maar u realiseert ook kostenbesparingen. Van een 3D meubel kunt u namelijk eenvoudig hoge kwaliteit productafbeeldingen maken en dat is veel goedkoper dan traditionele fotografie!

Help uw klanten kopen en boost uw sales

Uw klanten vinden het moeilijk om zich voor te stellen hoe uw samengestelde meubelen er straks in het echt uit zullen zien. Als resultaat stellen ze de aankoop van een nieuw meubel uit of gaan ze helemaal niet over tot aankoop. Goede productvisualisatie en afbeeldingen van uw meubelen helpen u uw producten te tonen in alle mogelijke varianten en posities. Uw klanten krijgen daardoor een accuraat en zeer realistisch beeld van uw producten, waardoor zij met vertrouwen en enthousiasme kunnen kopen. 

Realiseer kostenbesparingen

Productafbeeldingen van al uw meubels en woonaccessoires klinkt duur, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij gebruik van 3D visualisatie kunt u namelijk van het 3D model hoge kwaliteit renders, of fotorealistische productafbeeldingen, laten maken. En dit kunt u doen in alle combinaties, kleuren en stoffen die u kunt leveren. 

Zo bespaart u tot maar liefst 58% op uw visualisatie. Digitale foto’s laten maken van uw meubelen is namelijk véél goedkoper dan traditionele fotografie. Daarnaast is dit beeldmateriaal eenvoudig te gebruiken op tal van plaatsen en voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor fotorealistische renders, webshop, folders en catalogi, augmented reality, 360 viewers, social media, roomplanners, virtual reality, fabricage specificaties, winkel signage, apps, en nog zoveel meer…

De voordelen van 3D visualisatie:

- Klanten zien wat ze kopen

- Geen onzekerheid over de juiste keuze

- Direct productafbeeldingen voor tal van kanalen

- Verkoop meer

- Verrijking van uw productaanbod

- Klaar voor augmented en virtual reality

- Bespaar tot 58% op visualisatiekosten

Ontdek onze software:

Of plan direct een gratis demo