MENU

3D Roomplanner

3D roomplanning met MyRoomPlans

Spelen in de digitale versie van het eigen interieur

MyRoomPlans is het nieuwe visualisatie en configuratie platform waarmee u een realistisch beeld creëert van het interieur van uw klanten, om daar vervolgens, binnen het aanbod van de gehele Henders & Hazel en later ook de Xooon collectie, meubels volledig naar eigen inzicht samen te stellen, aan te passen en te plaatsen. Dat is dus letterlijk spelen met de mogelijkheden in een digitale versie van het eigen interieur!

Uw klanten hebben moeite om zich in te beelden hoe een bank, boxspring, tafel of kast die ze graag willen kopen, zal staan in hun eigen interieur. Vaak genoeg stellen ze om deze reden hun aankoop uit of gaan helemaal niet over tot de aankoop van een nieuw meubel. Met MyRoomPlans kunt u ze helpen! MyRoomPlans is een 3D roomplanner en product configurator in één en vormt daarmee de ultieme verkooptool. Met behulp van eigen foto’s van ramen en deuren en eigen textures van muren en vloeren helpt u ze hun interieur te tonen zoals die daadwerkelijk is. Vervolgens kunt u starten met roomplanning! Plaats meubels, stel ze samen en verplaats ze naar de gewenste positie. Op die manier krijgen uw klanten op vragen als: past dit meubel in mijn interieur? Staat het mooi in combinatie met de kleur op mijn muur? Hoe combineert het meubel met de rest van mijn interieur? Sluit het aan bij mijn bestaande inrichting? 

Dankzij de 3D roomplanner kunnen uw klant tevens door de kamer heen lopen door middel van virtual reality. Zo kunnen ze het nieuwe interieur alvast echt ervaren. Het resultaat is een super enthousiaste klant die met vertrouwen een nieuwe bank (of kast, of boxspring, of tafel) koopt!

De voordelen van de roomplanner:

- 3x hogere verkoopwaarde dankzij roomplanner

- Uw klant durft te kopen

- Biedt een ongekende beleving

- Geen architectentool, maar een consumenten- en verkoperstool

- Met producten uit de échte Habufa collecties

- Toon het interieur zoals die daadwerkelijk is

- Minder retouren dankzij voldoen aan verwachtingen

- Producten direct configureren en bestellen

- Laagdrempelig en enorm veelzijdig, 100% web en op elk apparaat te gebruiken

Ontdek onze software:

Of plan direct een gratis demo