MENU

What's new?

Releasenotes iONE versie 2.4.6

Versie 2.4.6

Met deze release notes brengen we u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen in de laatste versie van de iONE software. Een snelle en overzichtelijke manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De volledige release notes, inclusief informatie over hoe u er mee werkt in uw iONE applicatie, vindt u in de iONE handleiding onder versie informatie.

iONE ERP dashboard

Uw klant in control met het Klantenportaal

Wilt u uw klant betrekken bij uw verkoop en after-sales processen, en hem controle geven over en inzicht geven in zijn bestelling? Wilt u tevens gemakkelijk en snel, zonder dat het u veel tijd kost, voldoen aan een aantal belangrijke rechten van uw klant onder de nieuwe AVG wetgeving? Én wilt u kosten en tijd besparen door uw klanten zelf de levering van hun bestelling te laten plannen, volledig volgens uw regels, en vervolgens zelf hun service-aanvraag te laten doen?

Dat kan vanaf nu, want vanaf versie 2.4.6. is onze nieuwe Klantenportaal module voor u beschikbaar! En het mooie is, naast dat het u veel tijd en kosten bespaart omdat u deze handelingen niet zelf handmatig meer moet doen, zien uw klanten deze mogelijkheden als een persoonlijke, extra service wat resulteert in een positieve klantbeleving met uw merk.

Meer weten over alle mogelijkheden die het Klantenportaal u te bieden heeft? Neem contact met ons op en onze vertegenwoordigers vertellen u er graag meer over.

Dashboard widgets

In het dashboard van iONE kunt u vanaf versie 2.4.6. gebruik maken van Widgets, een slimme en handige tool! Widgets geven u direct vanuit uw dashboard inzicht in de verschillende statussen van uw orders, waardoor u ultiem overzicht heeft in een oogwenk. 

Ga voor meer informatie over hoe u de widgets instelt naar uw iONE handleiding.

Direct uw klant e-mailen met @

Soms kunnen grote verbeteringen heel klein zijn en dat is zo het geval bij deze handige, nieuwe functie! Vanaf versie 2.4.6. wordt het namelijk nog gemakkelijker om contact op te nemen met uw klanten. Dit doet u namelijk vanaf deze versie per mail simpelweg vanuit iONE.

Lees meer in uw iONE handleiding.

Gelockte orders vrijgeven

In versie 2.4.6. hebben we mogelijkheden toegevoegd rond gelockte orders, ofwel orders die door een andere gebruiker binnen uw organisatie reeds geopend zijn en daardoor in een alleen lezen-modus geopend worden. Vanaf deze versie kunt u namelijk zien door wie de sessie geblokkeerd wordt en heeft u vanaf nu de mogelijkheid om deze sessie te beëindigen. Dit snelle en gemakkelijke inzicht zorgt ervoor dat u direct gerichte actie kunt ondernemen en vervolgens snel weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Meer weten over hoe dit werkt in uw iONE applicatie? Lees de volledige release note in uw iONE handleiding.

Anonimiseren met behulp van specifieke filters

Van oudsher worden (persoons)gegevens niet uit databases verwijderd, maar kunnen bepaalde relaties op non-actief worden gesteld. De AVG dicteert strengere regels om volledig te kunnen voldoen aan het recht van vergetelheid en daarom bestaat er in iONE vanaf versie 2.4.6. de mogelijkheid om personen virtueel te verwijderen na het verstrijken van wettelijke bewaartermijnen of op aangeven van de persoon zelf. Dit doet u vanuit handige overzichten die met behulp van uitgebreide filtermogelijkheden kunnen worden samengesteld.

Ga voor meer informatie over hoe u dit doet in uw iONE applicatie naar de iONE handleiding.

Schermconfiguraties

Schermconfiguraties helpen u om gebruikersgroepen binnen uw organisatie toegang te geven tot privacygevoelige data en daarbij gemakkelijk te bepalen wie wat mag zien en/of aanpassen. Op deze manier maken we iONE veiliger en voorkomen we dat de gegevens die u verzamelt bij een onbevoegde gebruiker terecht kunnen komen.

Ga voor de volledige release note naar uw iONE handleiding.