MENU

What's new?

Releasenotes iONE versie 2.4.3

Versie 2.4.3

Met deze release notes brengen we u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen in de laatste versie van de iONE software. Een snelle en overzichtelijke manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De volledige release notes, inclusief informatie over hoe u er mee werkt in uw iONE applicatie, vindt u in de iONE handleiding onder versie informatie.

iONE ERP dashboard

Voorkeursplanning; laat de klant plannen!

Vanaf iONE versie 2.4.3. kunnen klanten via het klantportaal voortaan zelf hun levering inplannen. Dit is enorm efficiënt voor zowel u als retailer, als voor uw klant. Uw klant ervaart het namelijk als een extra service, terwijl het u veel tijd bespaart. U hoeft tenslotte zelf niet meer te plannen.

Het resultaat? Een efficiënte levering en een tevreden klant. Uw klant ziet dit als een extra service waar hij of zij in de lead is. Ondertussen bespaart het u tijd, omdat u uw klant niet meer moet bellen en eventueel moet wachten omdat uw klant nog moet overleggen. Hierdoor is het voor u makkelijker een gestructureerde planning bij te houden, terwijl u ook voorziet in een hoge mate van klantgerichtheid.

Nieuwe WMS app

Binnen het WMS (Warehouse Management System) is het nu mogelijk om gebruik te maken van de WMS app voor iONE. Het voordeel hiervan is dat de app, in combinatie met een ringscanner of een bluetooth scanner, geïnstalleerd kan worden op een mobiel device (bijvoorbeeld een smartphone) met een besturingssysteem van Android, IOS of Windows, waardoor dure scanoplossingen, zoals deze normaal gesproken gebruikt worden binnen de logistiek, niet meer nodig zijn. Tevens kan er efficiënter gewerkt worden en neemt de kwaliteit van uw voorraad sterk toe, omdat pickfouten en het moeten zoeken naar beschikbare voorraad tot een minimum beperkt kunnen worden. 

Met de WMS app heeft u dus altijd en overal een actuele voorraad, waardoor u geen ‘nee’ meer moet verkopen aan uw klanten. 

Form builder

Binnen iONE is een nieuwe functionaliteit beschikbaar, namelijk de Form Builder. Hiermee kunt u op gemakkelijke wijze zelf een enquête of vragenlijst samenstellen. Dit kan handig zijn voor de verkoper, zodat hij bepaalde informatie niet vergeet te vragen aan de klant. Het resultaat hiervan bespaart u tijd en geld, en resulteert in een efficiënte levering zonder onaangename verrassingen. Dit, op zijn beurt, zorgt daarmee voor een tevreden klant.

WoonTotaal integratie

Wanneer u actief bent in de woonstoffering is er vanaf iONE 2.4.3 een unieke oplossing beschikbaar; de integratie van WoonTotaal software voor de calculatie van gordijnen/stoffering. Het grote voordeel is dat deze koppeling naadloos geïntegreerd is in iONE, waardoor verkopers voortdurend in hetzelfde, vertrouwde iONE scherm kunnen blijven werken. Tevens bespaart het u tijd die nodig is om tussen verschillende schermen te moeten navigeren en verkleint deze integratie de foutmarge enorm!

Kortingscodes traceren

Met de update naar iONE 2.4.3 is het mogelijk geworden om kortingscodes te traceren. Dit houdt in dat een verkoper een reden op moet geven voor iedere korting die gegeven wordt op een bestelling. Zo wordt het voor u makkelijker om bij te houden waarom welke kortingen gegeven worden. 

Holdcodes

Met holdcodes kunt u een order tijdelijk op ‘Niet definitief’ laten staan. Hierdoor kunt u met uw klanten wel al het orderproces ingaan, maar komt u ze tegemoet wanneer specifieke zaken nog niet vastgelegd kunnen worden.

Bulk wijzigingen binnen artikelen

Binnen de module Artikelen kunt u nu een wijziging doorvoeren voor meerdere artikelen tegelijkertijd. Dit helpt u, op eenvoudige wijze, meerdere artikelen tegelijkertijd te wijzigen, wat u veel tijd bespaart en fouten voorkomt. 

Geautomatiseerde documentenstroom van interfiliaal orders

Binnen de versie van iONE 2.4.3 is een nieuw proces geïntroduceerd voor het invoeren van een verkooporder in combinatie met een interfiliaal order. Het voordeel hiervan is dat uw voorraad altijd actueel is, waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat het artikel, wat u op dat moment verkoopt aan uw klant, aanwezig is en u dus nooit nee moet verkopen. Tevens bespaart het u de tijd die u nodig heeft om meerdere orders in te voeren en verkleint u de kans op fouten.

Resultaten opvragen met grafieken

Binnen iONE is de mogelijkheid toegevoegd om overzichtelijke grafieken op te vragen met de informatie die u belangrijk vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk en snel met een diagram de verkoopcijfers per maand met elkaar vergelijken. Deze grafieken geven u zo direct een duidelijk overzicht van uw statistieken, waardoor u sneller kunt reageren op veranderingen.