Yes, Colijn IT blijft vernieuwen!

Het nieuwe Colijn IT

De drang om te verbeteren, te innoveren, te slijpen en vooruitgang te boeken, zit ons in het bloed. Niet voor niks dus dat we onafgebroken werken aan vernieuwing en verbetering; niet alleen van onze software, maar ook als bedrijf is het van tijd tot tijd nodig om te vernieuwen. Dat doen we met diverse organisatorische vernieuwingen waar we u eerder al meer over vertelden; bijvoorbeeld de extra focus op onze services en het introduceren van nieuwe tools om ons te ondersteunen in onze informatievoorziening.

En nu? Nu is het tijd om ook de buitenkant aan te pakken! Zoals u ziet hebben we onszelf helemaal in het nieuw gestoken met een nieuw logo, nieuwe website en nieuwe huisstijl die we de komende tijd stap voor stap verder zullen uitrollen in al onze bedrijfsprocessen en in onze online en offline aanwezigheid.

Het nieuwe Colijn IT

We zijn natuurlijk super trots op ons nieuwe logo; een logo wat perfect past bij wie we zijn, wat we doen en waar we naartoe willen. Een logo wat staat voor onze innovativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Een logo wat past bij onze ambities (en die zijn groot!), maar ook een logo waarmee we onze jarenlange ervaring accentueren. Immers hebben wij er altijd al goed uitgezien in oranje.

Kijkt u mee?

In 1981 begonnen we als Colijn Data Systemen in Kloetinge:

Colijn Data Systemen - 1981

Dat werd Colijn Computers en we verhuisden naar Goes.

Colijn Computers

Totdat we ons tot slot gingen richten op veel meer dan enkel computers:

Colijn IT logo

Tot nu…. want, zoals u kunt zien in bovenstaande mooie historie, zien wij er erg goed uit in oranje. En die historie nemen we, net als onze jarenlange ervaring, heel graag mee in ons nieuwe logo…

Colijn IT - Software specialist in wonen

En de eerste stap is gezet

Want… onze nieuwe website is live! Een website waarmee we nóg meer beleving hopen te creëren en waarmee we u eenvoudiger en sneller kunnen voorzien van allerlei relevante informatie. Achter de schermen hebben we wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe, frisse en moderne look voor de website, passend bij onze identiteit en onze visie. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Neem vooral eens een kijkje!

Want naast een impressie van wat we allemaal in huis hebben, hebben we speciaal voor al onze klanten op de nieuwe website veel aandacht besteed aan het Support Centrum. Als klant kunt u hier terecht met al uw vragen, ondersteuning bij werkzaamheden, volgt u nieuwe ontwikkelingen, bieden we u kennis en trainingsitems aan en daarnaast vindt u hier alle downloads zoals u die vroeger ook onder Support op onze oude website terug vond. Alle informatie is overzichtelijk ingedeeld op één pagina, waardoor u dus eenvoudig navigeert naar het item of het ondersteunende middel waar u naar op zoek bent. Kunt u iets toch niet helemaal vinden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Daarnaast is de website volledig responsive waardoor u ook op mobiel en tablet eenvoudig door de website navigeert, video’s bekijkt, een support of consult aanvraag invult of u aanmeldt voor één van onze webinars. Het kan allemaal, ongeacht de manier waarop u het liefste werkt.

Eén website

Wellicht viel het u al op; we hebben nu één website. Waar we voorheen nog met verschillende, losse domeinen werkten, hebben we nu alles gebundeld onder het Colijn IT domein. En dat werkt vele malen sneller en eenvoudiger, en is daarnaast ook nog eens een stuk overzichtelijker.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral eens een kijkje op www.colijn-it.nl. Wij zijn erg trots op onze nieuwe website en we horen natuurlijk ook heel graag wat u ervan vindt!