Gratis webshop tijdens Corona periode

Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om bijzondere maatregelen. We hebben ons de afgelopen dagen afgevraagd hoe wij u zouden kunnen helpen door deze periode heen en wij denken hiermee bijdrage te kunnen leveren. Het idee is namelijk dat je met deze webshop de mogelijkheid hebt om toch de consument te bereiken en zo toch een stuk verkoop kunt realiseren. We doen dit volledig gratis, dus maak er gebruik van!

 

Gratis webshop tijdens corona

Hoe werkt deze gratis webshop?

Om dit mogelijk te maken zal deze gratis webshop als volgt gaan werken:

  • Iedereen die dat wil wordt voorzien van een standaard Magento webshop. Dat is complete webshop volgens een standaard template. Maatwerk is vanzelfsprekend niet mogelijk en eventuele kosten aan de leverancier van de template komen voor je eigen rekening.
  • De webshop wordt ook volledig gratis geïnstalleerd en wordt gratis gehost op één van onze virtuele servers in ons datacenter. Indien jullie daar een kleine bijdrage aan willen leveren, is dat volledig op basis van vrijwilligheid en doneer je wat je kunt missen.
  • De webshop wordt waar mogelijk gekoppeld aan je softwarepakket via onze API’s. Zo kun je automatisch artikelen en voorraad laten updaten naar je webshop. Informeer in dit geval dus of dat ook bij jou mogelijk is. De API’s en de installatie hiervan zullen we gratis verzorgen.
  • Natuurlijk kunnen klanten ook bestellen op de webshop. De orders worden opgeslagen in Magento en vervolgens krijgt de klant en jijzelf netjes een e-mail van de webshoporder.
  • De betaling daarvan kun je afwikkelen met MSP (Multi Safe Pay) en met deze partij ga je daarvoor een contract voor de periode waarin je deze webshop gebruikt.
  • De looptijd van de webshop is zolang er sprake is van deze Corona crises. Kortom, geen verdere addertjes onder het gras en je zit nergens aan vast. We stoppen vanzelf de dienstverlening zodra de (nood)maatregelen niet meer van kracht zijn. Natuurlijk doen we dat in overleg met jou.
  • Alles wordt op basis van “best-effort” service en fair use geleverd. Kortom, wij zullen er alles aan doen om de webshop zo goed mogelijk te laten performen, maar logischerwijs wel zonder verdere garanties.

Training webshop

Om uitleg te geven over hoe alles werkt zullen wij een gratis online webinar organiseren voor de degene die zich aan hebben gemeld voor deze gratis webshop. Concreet zal daarin uitgelegd worden hoe je een artikel in je softwarepakket kunt verrijken met teksten en afbeeldingen en hoe je ervoor kunt zorgen dat die ook gepubliceerd worden naar je webshop. Ook zullen een paar basis vaardigheden binnen Magento behandeld worden. Daarna kun je “statische pagina’s” aanmaken in Magento, zoals een bedrijfspagina.

Meld je aan

Om je aan te melden, vragen we je contact op te nemen met ons sales team. Zij kunnen je verder helpen en je project aanmelden bij de verschillende afdelingen. Natuurlijk kun je met hen ook gelijk je vragen bespreken als je die hebt.

Als je nog andere ideeën hebt hoe wij elkaar en je collega-ondernemers kunnen helpen, laat het ons dan weten. Als er nieuws is of initiatieven zijn, zullen wij je daarover informeren. Volg dus onze nieuwsbrieven of blogs voor updates.

Wij vernemen graag van je!

Team Colijn IT