iONE JS: Jouw Virtuele Assistent voor Efficiënt Bedrijfsbeheer

iONE JS erp software voor efficient bedrijfsbeheer

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel kostbare tijd er verloren gaat aan herhalende en tijdrovende administratieve taken? Het dagelijkse controleren van levertijden, opvolgen van bestellingen, offertes en het factureren van klanten… Dat kan beter!

Wat als je een betrouwbare partner had, een ‘virtuele assistent’, die tot wel 80% van deze taken van je overneemt? Hierdoor krijg jij de vrijheid om je te concentreren op wat echt telt: het laten groeien van je woonwinkel en het bieden van de best mogelijke service aan je klanten.

Bedrijfsbeheer op Autopiloot

Hoe die 80% van je taken worden overgenomen? Dankzij de iONE Robot. Dit vormt de ruggengraat en de motor achter iONE JS, wat iONE tot een zelfsturende en zelfdenkende oplossing maakt, oftewel: Autonome Software. Hieraan liggen 4 krachtige componenten aan de basis:

 

    • Workflow Engine: De workflow engine vormt de ruggengraat van jouw bedrijfsbeheer. Ze functioneert als een geautomatiseerde motor die jouw bedrijfsvoering moeiteloos in goede banen leidt, met minder taken en onnodige controles als gevolg.
    • Artificial Intelligence (AI): Dankzij AI kan de iONE Robot gegevens automatisch inlezen en verwerken, zoals orderbevestigingen. Dit vermindert handmatig werk en minimaliseert fouten in het proces.
    • Events: Events zorgen ervoor dat de iONE Robot reageert op specifieke gebeurtenissen en statussen, waardoor processen naadloos verlopen en je altijd up-to-date blijft.
    • Scheduler: De scheduler automatiseert taken zoals bijvoorbeeld het genereren en versturen van bestellingen en het maken van scenario-boekingen in je financiële administratie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de efficiëntie van je bedrijfsvoering.Jouw Virtuele Assistent in Actie

iONE JS biedt een scala aan standaard workflows, waarmee de kern van jouw bedrijfsbeheer al volledig geautomatiseerd kan worden.  

In het verleden hadden we al de Service Workflow, die diverse taken automatisch afhandelde. Serviceaanvragen worden doorgestuurd naar de juiste afdelingen, en notificaties gaan automatisch de deur uit. Deze functionaliteit is behouden in iONE JS, maar jouw virtuele assistent voert nog veel meer taken voor je uit: 

Met de Leveringen Workflow houdt iONE JS voortdurend de opgegeven leveringsdatums van leveranciers in de gaten. Alleen wanneer er iets afwijkt, vraagt het om jouw aandacht. Hiermee is het controleren van leveringsdatums verleden tijd. 

Dankzij de Verkoop Order Workflow worden klanten automatisch op de hoogte gehouden van order statussen. Dit gebeurt op de momenten wanneer de volgende orderstatus wordt bereikt, of wanneer bijvoorbeeld de leverdatum verandert. Bovendien kun je deze workflow verrijken met relevante berichten en andere content om in contact te blijven met je klanten gedurende de doorgaans lange levertijd. Zo blijft je klant geïnformeerd én betrokken bij zijn aankoop.  

De Workflow voor Openstaande Posten helpt je om je financiën op orde te houden, terwijl de Offertes Workflow notificaties verstuurt aan zowel klanten als verkopers met betrekking tot openstaande offertes. Voor de verkopers worden er automatisch ‘opvolgtaken’ aangemaakt. Zo loop je nooit meer een verkoopkans mis. Workflows op Maat

iONE JS wordt geleverd met al deze standaard workflows. Met een professionele licentie kun je daarnaast niet alleen de standaard workflows aanpassen, maar ook volledig eigen workflows bouwen. Je hebt daarmee de vrijheid om iONE JS aan te passen aan jouw unieke behoeften en het jezelf zo makkelijk te maken als jij maar wilt. 

iONE JS erp software voor efficient bedrijfsbeheer


Meer Overzicht en Inzicht

Workflows die reageren op specifieke gebeurtenissen, kenmerken en statussen, bieden nog een zeer prettige bijkomstigheid. Al deze gerangschikte data kan namelijk ook nog op andere manieren worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig en direct alle bestellingen zien die zich in een specifieke status bevinden. Nóg meer overzicht dus, wel zo handig. 

iONE JS erp software voor efficient bedrijfsbeheerFocus op wat er écht toe doet

Met iONE JS als jouw virtuele assistent worden 80% van je herhalende taken voor je uitgevoerd, terwijl het ook de nauwkeurigheid verhoogt en je bedrijfsprocessen optimaliseert. 

Het stelt je in staat om te focussen op wat echt belangrijk is: groei, innovatie en het creëren van waarde voor je klanten. En dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. 

Blijf op de hoogte van onze volgende blogs om meer te ontdekken over de kracht van iONE JSStap over op het nieuwe werken

iONE biedt een gefaseerde overgang, waardoor je soepel en zonder problemen kunt beginnen. Je kunt zelfs per proces of afdeling overstappen, waardoor de impact op je organisatie beperkt en beheersbaar blijft. Hierdoor kun je stap voor stap de nieuwe functies van de software verkennen en in je eigen tempo wennen aan al die vrijgekomen tijd die je ineens kunt gaan invullen! 

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw bedrijf en functionele behoeften, bieden we verschillende instapmomenten voor iONE. Vraag dus gerust naar de roadmap om een beter beeld te krijgen van wanneer jouw ideale moment is om over te stappen. 

Wil je meer weten over iONE JS en hoe het nieuwe werken jouw bedrijf kan versterken? Neem dan contact met ons op of laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier voor een verkennend gesprek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het realiseren van groei en succes.