50 artikelen wijzigen in 10 sec met bulk wijzigen artikelen

Gratis tijdens corona

Omdat webshops en content de komende periode nóg belangrijker zullen zijn, willen we je waar mogelijk dit steuntje in de rug bieden. De module “Bulk wijzigen artikelen” kunnen we gratis bieden aan iONE gebruikers zolang de corona crisis duurt. Of de module ook in jouw situatie van pas kan komen kun je het beste bespreken met je accountmanager of consultant.

Of je nu gebruik maakt van een met iONE geïntegreerde webshop of om andere reden groot artikel onderhoud wilt plegen: dit artikel kan je veel tijd besparen en stelt je in staat om de kwaliteit van je content verbeteren.

Bulk Wijzigen Artikelen

Controleren of alle producten netjes een “merk” hebben gevuld? Een serie producten in één keer op de webshop publiceren? Standaard levertijden vullen op alle accessoires? Een tag toevoegen aan alle producten binnen een bepaalde categorie? Wanneer je dit één voor één gaat aanpassen in artikelbeheer, dan ben je daar wel even zoet mee. De module “Bulk wijzigen artikelen” laat je in één keer de gegevens van meerdere artikelen controleren en aanpassen.

Door de module “Bulk wijzigen artikelen” kun je op verschillende manieren een selectie maken uit je artikelbestand, waarna iONE je selectie presenteert in een grote tabel. Dit kan op zichzelf al nuttig zijn om bepaalde overzichten te creëren, zeker omdat je je selectie ook direct kunt exporteren naar csv of excel (klik op de tandwieltjes rechts bovenin en kies “exporteer data” voor csv en “exporteer excel” voor excel format).

Bulk wijzigen artikelen in iONE ERP voor wonen

Waar de module nog handiger wordt, is dat je vervolgens je artikelen direct in de tabel kunt bewerken. Individueel en in bulk! Oftewel, je kunt het overzicht gebruiken om je nieuwe collectie te openen en even de commerciële namen na te lopen en direct aan te passen waar nodig. En, wanneer je ziet dat er is vergeten om het “merk” te vullen, dan selecteer je alle artikelen en vul je in één handeling het merk bij ál die artikelen. Bij regel 2, 8, 9 en 16 zie je dat de verkeerde artikelgroep is gevuld, dus die “ctrl-click” je bij elkaar om ook daar in één handeling de juiste groep te vullen. Vervolgens voegen we nog even de tag “Nieuwe collectie” toe aan de volledige selectie en zetten we de kolom “kleuren” aan, zodat we die ook maar gelijk instellen. Opslaan en klaar! Koffie?

Productonderhoud geïntegreerde meubel webshop

 

Waar vind ik “Bulk Wijzigen Artikelen?

Bulk wijzigen vind je onder “Menu \ Artikelen \ Bulk wijzigen artikelen”.

 

Onderste uit de kan halen?

Wil je graag verdere uitleg over deze module, dan laat één van onze consultants graag aan jou en je collega’s zien hoe je er het beste gebruik van kunt maken. Dit kun je aanvragen via dit formulier.