MENU

Whitepapers

Kennis met toegevoegde waarde

voor toekomstbestendige retailers

Bent u als ondernemer in de woonbranche op zoek naar informatie waar u echt wat aan heeft? Kennis waarmee u echt stappen kunt ondernemen om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en waarmee u de nieuwe consument aan u bindt? Kortom, praktische informatie waarmee u een toekomstbestendige onderneming creëert. Als software specialist in de woonbranche bouwen wij, samen met onze klanten, al meer dan 37 jaar aan gespecialiseerde oplossingen. Daarbij kijken we continu vooruit en creëren we juist díe oplossingen waarmee u het verschil kunt maken. 

De kennis die we in deze jaren opgedaan hebben, willen we natuurlijk niet voor onszelf houden en delen wij graag met u. Dit doen we door middel van onze whitepapers die u, geheel gratis en vrijblijvend, hieronder aan kunt vragen.

Haal alles uit iONE met webinars

Ontvang informatie waar u echt wat aan heeft!

Hieronder vindt u onze whitepapers. Klik op een whitepaper voor meer informatie en vraag hem eenvoudig aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Laat uw gegevens achter en we sturen u het whitepaper van uw keuze per mail toe. 

Whitepaper

Mass customization (maatwerk productie op grote schaal) kan worden gedefinieerd als het in staat stellen van uw klant om artikelen naar eigen wens aan te passen en direct te bestellen. Hoewel deze vorm van co-creatie voor de massa geen nieuw concept is, was er tot nu geen technologie beschikbaar om product data op de juiste manier te structureren, te visualiseren en het selectieproces te automatiseren. Tot nu…

In dit whitepaper bespreken we hoe mass customization kan worden geautomatiseerd met geavanceerde product configurator software en werken we toe naar een best practice model waarbij we commerciële, visuele en logistieke aspecten in overweging nemen.

Weten wat u moet overwegen wanneer u maatwerk en de visualisatie daarvan toe wilt passen in uw winkel? Vraag dit whitepaper hieronder aan.

Whitepaper

Wanneer kiest de klant voor u? Dat antwoord lijkt simpel; u moet een beleving bieden! Maar … hoe doet u dat? 

In dit whitepaper maken we met behulp van 6 tips het begrip beleving een stuk tastbaarder en grijpbaarder. We geven daarbij duidelijke voorbeelden en tips zodat u écht aan de slag kunt om concrete veranderingen door te voeren in uw organisatie. Zo gaat u echt het verschil maken én maakt u uw onderneming oprecht sterker!

Weten welke concrete veranderingen u door kunt voeren in uw organisatie zodat de consument bij u koopt? Vraag dit whitepaper hieronder aan.

Ontvang onze gratis whitepapers