MENU

Legacy software: QINA

QINA

QINA is, zoals wij dat noemen, onze Legacy software. In iONE bedrijfssoftware voor de meubelbranche is al het goede uit de voorgangers van dit pakket overgenomen. Eén van die voorgangers is QINA.

QINA is hét softwarepakket voor retailers, fabrikanten en handelaars uit België. 

Handelaars

Met QINA retail beheerst u uw verkoop, magazijn, transport, planning, service, aankoop, administratie, … Kortom, met QINA retail heeft u de meest complete tool in handen voor het beheer van uw retailorganisatie. Bovendien zijn alle QINA-producten standaard verbonden met het QINA PTN. Hierdoor beschikt u steeds over de laatste digitale catalogi van uw leveranciers en beheert u al uw elektronische orders in één systeem! Als dat geen efficiëntie is.

Modules:

QINA retail
QINA retail is het paradepaardje van QINA. Met QINA retail beheert u uw volledige retail-organisatie. QINA retail is volledig schaalbaar. Zo kan u met QINA zowel een kleinere organisatie als een organisatie met meerdere locaties en aankoopgroeperingen aan.

QINA finder
QINA finder is een GRATIS light-weight toepassing waarmee u de digitale catalogi kan raadplegen. Bovendien kan u ook rechtstreeks uit deze catalogi bestellingen plaatsen.Bovendien kan deze finder rechtstreeks gekoppeld worden met uw bestaand administratief systeem.

QINA PTN
Het Qina PTN creeërt een open virtuele markt waar handelaars en fabrikanten elkaar vinden; ze wisselen documenten uit zoals orders, facturen, bevestigingen, verschepingsdetails. Deze uitwisseling kan met behulp van de traditionele EDI standaard of de moderne XML-standaarden.

iONE ERP Bedrijfssoftware

In de loop van de jaren hebben we ruime ervaring opgedaan met software pakketten voor de meubelbranche. QINA is één van de voorgangers van onze nieuwste generatie ERP bedrijfssoftware: iONE. Al het goede uit voorgaande pakketten is dan ook overgenomen in iONE.