MENU

Legacy software: EdiShopper

EdiShopper

EdiShopper is, zoals wij dat noemen, onze Legacy software. In iONE bedrijfssoftware voor de meubelbranche is al het goede uit de voorgangers van dit pakket overgenomen. Eén van die voorgangers is EdiShopper.

Snel en intuïtief zijn de kernbegrippen bij EdiShopper. Met behulp van EdiShopper automatiseert u in een handomdraai uw volledige orderadministratie, inclusief het totale logistieke traject. Het gebruiksgemak en de korte installatietijd zorgen voor een korte opstarttijd.

Functionaliteiten

Belangrijk naast het gebruiksgemak is natuurlijk de functionaliteit binnen het pakket. Met extra mogelijkheden als een service- en planningsmodule laat op dit gebied EdiShopper ook niets te wensen over. Vanzelfsprekend behoren zaken als het vastleggen en produceren van offertes, opdrachtbevestigingen en bestellingen standaard tot de mogelijkheden. Met een druk op de knop maakt u van een offerte een opdrachtbevestiging en met hetzelfde gemak laat u de bestellingen uit uw systeem rollen of worden deze per e-mail verstuurd. Voor wie meer wil, kan uitgebreid worden met de inkoopmodule, waarmee controles op uitstaande bestellingen mogelijk zijn.

EdiShopper onderscheidt zich met de ‘Eigen Catalogus’ module. Hiermee kunt u zelf een catalogi aanmaken en onderhouden in de lage structuur. 

EdiShopper modules:

EdiShopper bood een ruimte keuze uit modules. De meest voorkomende hebben we hieronder samengevat.

Basis module
De basis module biedt u de mogelijkheid om op effectieve wijze orderbevestigingen vast te leggen, klanten toe te voegen en artikelbestanden aan te maken en te onderhouden.

Facturatie
Nadat orders volledig of gedeeltelijk voor uitlevering zijn vrijgegeven, kunnen facturen worden afgedrukt. De facturatiemodule communiceert met alle aangesloten modules.

Inkoop
Met deze module wordt de afhandeling van de gehele inkooplogistiek ondersteund.

Voorraad
Hiermee kunt u de voorraad per artikel en per magazijn / locatie bewaken. Op elk gewenst moment beschikt u over de meest actuele informatie van uw voorraad.

Statistiek
Met de statistiek module kunt u op een eenvoudige wijze zelf vrijwel elk denkbaar statistiekoverzicht genereren.

Planning
Hierin wordt de afhandeling van de orders binnen EdiShopper logistiek afgehandeld.

Service
Alle servicevragen (en klachten) op geleverde goederen kunnen hiermee zodanig vastgelegd worden in het systeem, dat de afhandeling daarvan op elk willekeurig moment kan worden gevolgd en bewaakt.

Eigen catalogus
Een eigen catalogi aanmaken en onderhouden in de lage structuur.

Verder beschikt het ERP pakket EdiShopper ook over de volgende modules:

Kassa module

Mailing module

MultiCompany Module

Financiële module

Kasten Module

PIN Koppeling

EDI

Zoals de naam ook al impliceert, is elektronische bestandsuitwisseling middels EDI (Electronic Data Interchange) mogelijk. Hiermee krijgt u van de betreffende leveranciers complete, digitale productcatalogi aangeleverd, voor gebruik in offertes, orders en elektronische bestellingen. Het gebruiksgemak wordt hierdoor maximaal en de kans op fouten geminimaliseerd! Door de grote verscheidenheid aan modules is EdiShopper inzetbaar in vrijwel ieder type bedrijf, waarin het pakket is gespecialiseerd voor klein en middenbedrijven.

iONE ERP Bedrijfssoftware

In de loop van de jaren hebben we ruime ervaring opgedaan met software pakketten voor de meubelbranche. EdiShopper is één van de voorgangers van onze nieuwste generatie ERP bedrijfssoftware: iONE. Al het goede uit voorgaande pakketten is dan ook overgenomen in iONE.