Woontotaal integratie in iONE software voor de meubelbranche

Woontotaal berekening direct toepasbaar binnen iONE.

Voor onze klanten in de woonstoffering is er een unieke oplossing beschikbaar. Door de integratie van Woontotaal de iONE software voor de meubelbranche kunnen uitgebreide (raamdecoratie) calculaties gemaakt worden en kan daarna een elektronische atelier bon aangeleverd worden bij de aangesloten ateliers.

Het grote voordeel is dat deze koppeling naadloos geïntegreerd is in iONE. U merkt niet eens wanneer de koppeling zijn werk doet. De gebruiker werkt voortdurend in hetzelfde, vertrouwde iONE scherm. Tegelijkertijd zijn alle configuraties en calculaties vanuit Woontotaal beschikbaar op uw raamdecoratieproducten.

Door de Woontotaal order direct vanuit iONE in te voeren,  bespaart u tijd en wordt ook de foutmarge enorm verkleind.

iOne Woontotaal

Werkwijze

U selecteert vanuit een iONE verkooporder één of meerdere gordijnen. Vervolgens wordt het configuratiescherm in iONE geopend, dat direct communiceert met de configurator van Woontotaal. U krijgt nu per gordijn o.a. de keuze om de breedte, hoogte en kamer te kiezen. De calculatie van de benodigde stof ziet u direct verschijnen. Deze is gebaseerd op uw eigen calculatievariabelen, zoals bijvoorbeeld de typen plooien, de plooipercentages, stofpatronen, etc. Bij het toevoegen van de gordijnartikelen wordt tevens rekening gehouden met het verdelen van de stof over alle regels. Als een stof dus bij meerdere ramen wordt toegepast, kan er een optimalisatie plaatsvinden, waardoor er minder stof moet worden ingekocht.

iOne Woontotaal

Na het inmeten kan een order worden ‘vrijgegeven’. Hierdoor zijn ook controles mogelijk in de vorm van zogenaamde ‘hold codes’. Hierna wordt de stof besteld en wordt alle klant- en order informatie via een XML bestand doorgezet naar het atelier.

Eenvoud

iOne Woontotaal

Met de iONE- Woontotaal koppeling is dubbele invoer van orders verleden tijd. De WoonTotaal koppeling is een directe koppeling tussen iONE en Woontotaal. Het bespaart u niet alleen tijd aan invoer, maar zorgt er ook voor dat het artikelbeheer in uw iONE meubel software sterk vereenvoudigd wordt.

Voorkom fouten, werk sneller en bespaar kosten.

Meer weten over de WoonTotaal koppeling? Neem dan contact met ons op.