Onze webinars zijn een succes!

In de tweede helft van het afgelopen jaar begonnen we met de voorbereidingen voor onze eerste webinars; interactieve, live workshops waarin we nieuwe features en specifieke functionaliteiten van onze meubelsoftware iONE en onze andere software oplossingen bespreken.

Zo gingen we in het eerste webinar direct goed van start met een actueel onderwerp; we bespraken de nieuwe privacywetgeving, de AVG, die net enkele maanden daarvoor was ingevoerd en vertelden hierin over de gevolgen die deze wetgeving heeft voor onze klanten in het werken met onze software. Een succesvolle kick-off met veel interesse vanuit de aanwezigen.

En ook ons tweede webinar, waarin we de werking en voordelen van de Workflow in de servicemodule van iONE bespraken, voor een perfecte afwikkeling van service aanvragen, was een succes! Niet alleen werden er door de kijkers interessante vragen gesteld, die door onze collega’s achter de schermen snel en vakkundig beantwoord werden, ook onze poll, die de aanwezigen tijdens een korte pauze in konden vullen, werd enthousiast ingevuld. En nog beter, dit webinar werd door de aanwezigen beoordeeld met een 8!

We zijn enorm blij met de interesse en betrokkenheid van onze klanten bij onze webinars en vinden het natuurlijk heel fijn dat zij, andersom, deze sessies ook als zeer nuttig ervaren. Voor ons een motivatie om zo door te gaan, zodat we u nog beter kunnen helpen gebruik te maken van onze software en u nóg succesvoller kunt zijn in uw werk en onderneming!

Bent u ook benieuwd naar onze webinars? Bekijk onze webinar-pagina voor meer informatie en voor de planning van onze webinars.