Nieuw in iONE: geautomatiseerd facturen verwerken met Image Capture software van Scan Sys

Bent u altijd veel tijd kwijt met het verwerken en archiveren van facturen? Kost het u veel moeite om facturen door de juiste personen te laten fiatteren? Dat is vanaf nu verleden tijd. We hebben namelijk in samenwerking met Scan Sys een nieuwe oplossing aan onze iONE software toe kunnen voegen! Met de integratie van Image Capture software van Scan Sys in iONE kunt u nu gemakkelijk en snel geautomatiseerd facturen verwerken, waarna deze gegevens direct verwerkt worden in uw administratie in iONE. U kunt dus werken met het gemak en de snelheid van de Scan Sys oplossing, maar uw gegevens beheert u altijd volledig in iONE! Het verwerken van uw facturen ging nog nooit zo eenvoudig en snel!

 

Hoe werkt het

De slimme Image Capture software van Scan Sys is gebruiksvriendelijke “scan en herken software” voor een automatische verwerking van facturen en andere documenten. De informatie op uw facturen wordt gescand en uitgelezen, waarna factuurgegevens automatisch worden ingelezen in uw iONE administratie. De software herkent tevens niet alleen de kopgegevens van de factuur, maar herkent ook de gegevens op regelniveau. Wanneer bij uw controle van facturen blijkt dat bepaalde factuurgegevens toch niet voldoende worden ingelezen, kunt u eenvoudig en eenmalig een handeling verrichten om de herkenning van uw facturen verder te optimaliseren.

We maken het u zo makkelijker om foutloos en snel digitale én papieren facturen te verwerken. Uw documenten zijn vervolgens altijd direct opvraagbaar vanuit iONE, waardoor u geen papieren archief meer hoeft te onderhouden. Een papierloos kantoor komt zo wel heel dichtbij! Tevens zijn daarbij uw facturen en factuurgegevens altijd direct goed beveiligd, waardoor u eenvoudiger kunt voldoen aan de regels van de AVG wetgeving.

 

Digitale fiattering van uw facturen geautomatiseerd met Workflow

Maar deze integratie doet meer! De software regelt namelijk niet alleen de automatische herkenning, boeking en registratie van uw facturen, maar zorgt er ook voor dat het goedkeuringsproces automatisch verloopt! Deze uitgebreide workflow functionaliteit routeert uw facturen razendsnel naar de juiste personen binnen uw organisatie en regelt de fiattering en afhandeling. Daarbij kan de fiatteur niet alleen goedkeuren of afkeuren, maar kan hij ook vragen uitzetten naar een collega, facturen delegeren en waarnemen. Dankzij het digitale archief zijn uw documenten vanaf iedere locatie opvraagbaar en is ook de status van deze documenten altijd inzichtelijk. Een ander groot voordeel: u moet nooit meer op zoek naar uw facturen!

Een slimme oplossing dus, die u weer een stap verder helpt op uw pad van digitale transformatie. Want niet alleen zet u op deze manier een grote stap richting een papierloze organisatie, u werkt ook vele malen sneller met een minimale kans op fouten!

Bekijk ook de website van Scan Sys en lees meer over de integratie van de Image Capture oplossing in iONE.

Heeft u interesse in deze oplossing en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.