Nieuwe functionaliteit beschikbaar: Form builder

Met form builder in iONE, software voor de meubelbranche, kunt u op gemakkelijke wijze zelf uw enquête of checklist samenstellen. Er wordt een vragenlijst opgebouwd waar er verschillende soorten vragen beschikbaar zijn. Multiple choice, open vragen met vrije tekstinvoer, enkelkeuze vraag en enkelkeuze open vragen. Dit kan van groot belang zijn zodat de verkoper bepaalde informatie niet kan vergeten te vragen.

Form builder

Er kunnen verschillende forms gemaakt en opgeslagen worden in uw iONE meubel software. Een form kan conditioneel gekoppeld worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden op een bepaalde form te koppelen aan een bepaalde levermethode.

Het komt vaak voor dat er beperkingen optreden bij levering van de producten, dit kunnen hele uitlopende redenen zijn. Bijvoorbeeld: straat die te smal is voor een brede vrachtwagen, levering kan alleen via voordeur, levering is in appartementencomplex zonder lift, bij levering nieuwe slaapkamer moet de oude slaapkamer eerst ontruimt worden of wegwerkzaamheden in de buurt. Dit is informatie die (zonder dat de klant dat vaak weet) noodzakelijk kan zijn voor de verkoper. Een form kan dus ook dienen als disclamer, door de vragen kan de klant in actie gezet worden (bijvoorbeeld voor levering nieuw slaapkamer, de oude slaapkamer ontruimen). Bij levering kom je op deze manier niet meer voor onaangename verassingen te staan.

Blokkade

Een form kan ook ingezet worden voor marketingdoeleinden. Persoonsgebonden informatie kan gevraagd en opgeslagen worden. Op een later moment kan deze informatie weer opgevraagd worden in IONE om marketingactie gerichter in te kunnen zetten. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden hoe de klant bekend is geworden met de winkel (mond op mond reclame, website, social media, huis aan huis folder enz).

Alle vragen en antwoorden worden dynamische opgeslagen. Hierdoor kan op elk gewenst moment statistieken worden opgeroepen via de BI tool, hierdoor kunnen bepaalde patronen in kaart gebracht worden. Ook kan alle informatie uit de form op standaard documenten geprint worden. Hierdoor is het mogelijk dat belangrijke leverinformatie direct te lezen is door de chauffeur op de vrachtbrief.

Checklist

Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar als losse module vanaf versie 2.4.3. interesse of wilt u meer informatie ontvangen over het inzetten van digitale handtekening? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via het onderstaand contactformulier.