Informatiepakket AVG; lees alles over de veranderingen in onze software en organisatie

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG, ingegaan. Met de AVG hebben personen, van wie gegevens verwerkt worden, nieuwe privacy rechten en zijn hun bestaande rechten versterkt. Voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, betekent dit meer verplichtingen en een grotere verantwoordelijkheid om aan te kunnen tonen dat u zich aan de wet houdt.

Met de komst van de AVG wilden we u graag een manier bieden om u zo volledig mogelijk te informeren over deze nieuwe privacy wetgeving, de gevolgen die dit heeft voor uw gebruik van onze software en om u te helpen de overgang naar de nieuwe regels zo soepel mogelijk te maken. Daarom zijn we de campagne Mee met de AVG gestart. Door informatie te delen over de AVG en hoe we daarmee omgaan in onze software konden we u op een efficiënte manier zo goed mogelijk helpen om processen binnen uw organisatie aan te passen aan de nieuwe wetgeving. Om deze informatie niet verloren te laten gaan, hebben we deze nu gebundeld in het informatiepakket Mee met de AVG. Zo kunnen we u ook na 25 mei 2018 zo goed mogelijk informeren over de AVG wetgeving en de maatregelen die wij hier omheen genomen hebben binnen onze organisatie en in onze software.

Ook weten hoe we het u met onze software makkelijker maken om aan de regels van de AVG wetgeving te voldoen? Neem contact met ons op en vraag ons informatiepakket aan!