iONE meubel software, letterlijk grensoverschrijdend

Grote buitenlandse namen kiezen ook voor iONE meubel software

Colijn IT is al jaren een toonaangevende speler in de Benelux met een vooruitstrevende visie op de woonbranche en haar software producten. In een wereld die steeds minder aan grenzen gebonden is (zeker wanneer het software betreft) reikt de blik van aanbieder en afnemer veel verder dan de landsgrenzen waardoor optimale oplossingen kunnen worden gevonden door middel van internationale samenwerking.

Timothy Oulton

Deze bredere (internationale) blik leidde al in 2014 tot een mooie samenwerking met de HALO groep waartoe o.a. de formule Timothy Oulton behoort met zeer exclusieve showrooms in hoofdsteden over de hele wereld zoals Hong Kong, New York, L.A., Dallas, Londen en natuurlijk Amsterdam en eind 2015 is de fundering gestort voor een solide partnerschap met K3 retail; een wereldwijde speler op het gebied van retail automatisering in fashion en natuurlijk de meubelbranche. K3 is een Britse beursgenoteerde organisatie die onder andere als “Gold partner” van Microsoft applicaties combineert en implementeert als op maat gesneden oplossing voor diverse wereldwijde retailers. Vol trots kunnen we zeggen: toen zij iONE gedemonstreerd kregen, waren ze razend enthousiast en hebben ze het geclassificeerd als de “next-gen” (volgende generatie) applicatie om hun aanbod aan de wonen retail te completeren.

k3retail

Sindsdien is er van beide kanten hard gewerkt om iONE meubel software technisch op te nemen in de totaaloplossing die zij actief aanbieden aan hun klanten gebaseerd op Microsoft Dynamics AX en NAV. In 2016 heeft deze samenwerking ertoe geleid dat een grote speler in het Verenigd Koninkrijk; Furniture Village heeft gekozen voor een oplossing met iONE en in 2017 verwelkomen we ook de Britse onderneming “Barker & Stonehouse” als één van onze klanten die, naast iONE, ook hun webshop gaan baseren op de webshop integratie oplossing van Colijn IT.

B&S