Geautomatiseerd facturen verwerken met de Scan Sys integratie

Geautomatiseerd facturen verwerken met Scan Sys integratie

Bent u altijd veel tijd kwijt met het verwerken en archiveren van facturen? Kost het u veel tijd en moeite om facturen door de juiste personen te laten fiatteren? Vanaf nu is dat verleden tijd, want met de integratie van de Scan Sys oplossing in iONE verwerkt u eenvoudig en snel uw facturen, waarna deze gegevens direct ingelezen worden in uw administratie in iONE. En dat betekent werken met het gemak en de snelheid van de Scan Sys oplossing, terwijl u uw gegevens altijd volledig in iONE beheert! Dat is slimme software die voor u werkt.

Hoe het werkt?

De slimme Scan Sys software is gebruiksvriendelijke “scan-en-herken software” die ervoor zorgt dat uw facturen en andere documenten automatisch verwerkt worden. De informatie op uw facturen wordt gescand en uitgelezen, waarna de juiste informatie automatisch worden ingelezen in uw iONE administratie. En we gaan voor maximaal efficiënte integratie dankzij matching van inkooporder facturen op uw bestellingen en ontvangsten, vergaande herkenning op zowel kop- als regelniveau én de mogelijkheid om eenvoudig de herkenning van uw facturen te optimaliseren.

Wat dat voor u betekent? We maken het u graag gemakkelijk om snel en foutloos digitale én papieren facturen te verwerken. Bovendien zijn uw documenten altijd direct opvraagbaar vanuit iONE en ook direct goed beveiligd. Zo kunt u ook nog eens eenvoudiger voldoen aan de regels van de AVG wetgeving.

Snel en simpel fiatteren dankzij uitgebreide workflow functionaliteit

Snel en simpel fiatteren dankzij uitgebreide workflow functionaliteit

Maar … deze integratie doet meer! De software regelt namelijk niet enkel de automatische herkenning, boeking en registratie van uw facturen, maar zorgt er ook voor dat het goedkeuringsproces volledig automatisch verloopt. De uitgebreide workflow functionaliteit routeert uw facturen razendsnel naar de juiste personen binnen uw organisatie en draagt daar zorg voor de fiattering en afhandeling. En de fiatteur kan facturen op zo’n moment niet alleen goedkeuren of afkeuren, maar heeft ook de mogelijkheid om vragen uit te zetten naar een collega en facturen te delegeren en waar te nemen. Mede mogelijk gemaakt dankzij het digitale archief, want daardoor zijn uw documenten die fiattering vereisen vanaf iedere locatie opvraagbaar en is ook de status van deze documenten altijd inzichtelijk. Zo hoeft er niemand meer op zoek naar een factuur!

Een slimme oplossing waarmee u een mooie stap zet op het pad van digitale transformatie. Want niet alleen is een papierloze organisatie met deze Scan Sys integratie binnen handbereik, u werkt ook vele malen sneller met een minimale kans op fouten. Een win-win situatie dus!

Uw facturen geautomatiseerd verwerken?

Wilt u aan de slag met de Scan Sys integratie? Of bent u benieuwd naar de integratie en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en tonen u natuurlijk graag de werking van Scan Sys in een demo.