MENU

Maak kennis met 3D!

Uw klanten tonen wat u in huis heeft?

Afbeeldingen nodig voor uw webshop of folders?

Productafbeeldingen voor website, webshop, folders en social media

Goede 3D visualisatie van uw assortiment kan zorgen voor 30% meer verkopen, terwijl u gemiddeld 58% bespaart op uw visualisatie kosten! Levensecht, een stuk goedkoper dan traditionele fotografie en bovendien zijn 3D modellen zeer veelzijdig in toepassing. Dit is het moment om eens kennis te maken met 3D!

Waarom 3D visualisatie?

Het gebruik van visuele content van uw producten is enorm belangrijk. Afbeeldingen geven uw klanten direct veel belangrijke productinformatie die hen helpt bij het overwegen en doen van een aankoop. Vergeet namelijk niet dat beelden 60.000 keer sneller verwerkt worden dan tekst en dat 90% van de informatie die we opslaan, bestaat uit beelden. Tel daarbij op dat uw klanten grote moeite hebben met het inbeelden van hoe uw configureerbare meubelen er straks in het echt uit zullen zien! Goede productvisualisatie geeft direct een accuraat beeld van uw producten én maakt tegelijkertijd een onvergetelijke indruk die vele malen langer blijft hangen dan tekst. Bovendien bent u met een 3D model klaar voor Augmented en Virtual Reality toepassingen!

Stel uw eigen kamer samen met een roomplanner

"55% van de consumenten geeft aan dat een visualisatietool hen zou helpen bij het maken van de juiste keuze."

"36% van de consumenten gaat niet over tot aankoop, omdat ze zich niet voor kunnen stellen hoe een product er uiteindelijk thuis uit zal zien. Maar liefst 51% stelt om deze reden de aankoop van nieuwe meubels uit."

Bespaar tot 58% op uw visualisatiekosten!

Product en interieur visualisatie

Bovendien bespaart u direct op uw visualisatiekosten; uit onderzoek blijkt met gemiddeld 58%! Van een 3D meubel kunt u namelijk hoge kwaliteit renders laten maken, in alle mogelijke combinaties, kleuren en stoffen. En dat is véél goedkoper dan fotografie! Daarbij zijn renders en 3D modellen veelzijdig inzetbaar voor meerdere doeleinden; gebruik ze bijvoorbeeld op uw website, maar ook in folders, advertenties, video’s én op uw social media kanalen. Zo coördineert en beheert u tot drie keer sneller uw content over al uw kanalen!

"Ik neem mijn petje af voor de manier waarop Colijn IT het voor elkaar heeft gekregen om complexe artikelen op een zeer eenvoudige en duidelijke manier te kunnen configureren. Op deze manier zullen vele ondernemers er gebruik van gaan maken en zullen zij inzien dat zij hier enorm veel tijd en geld gaan besparen."

Frans Poorter

Beddenspecialist.nl (Sleeptrade formule)

Ook iets voor u?