Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden


Afbeeldingen nodig voor uw webshop of folders? Uw klanten tonen wat u in huis heeft?


Goede 3D visualisatie van uw assortiment kan zorgen voor 30% meer verkopen, terwijl u gemiddeld 58% bespaart op uw visualisatie kosten! Levensecht, een stuk goedkoper dan traditionele fotografie en bovendien zijn 3D modellen zeer veelzijdig in toepassing. Dit is het moment om eens kennis te maken met 3D!

Wilt u gebruik maken van deze actie? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.Wanneer u nu 10 3D modellen aanschaft, ontvangt u er 5 modellen gratis bij!
+
van ieder 3D model maken we direct een gratis hoge kwaliteit productfoto (render) die u veelzijdig in kunt zetten in uw drukwerk, op uw website, social media en meer ...

Waarom 3D visualisatie?

Het gebruik van visuele content van uw producten is enorm belangrijk. Afbeeldingen geven uw klanten direct veel belangrijke productinformatie die hen helpt bij het overwegen en doen van een aankoop. Vergeet namelijk niet dat beelden 60.000 keer sneller verwerkt worden dan tekst en dat 90% van de informatie die we opslaan, bestaat uit beelden. Tel daarbij op dat uw klanten grote moeite hebben met het inbeelden van hoe uw configureerbare meubelen er straks in het echt uit zullen zien! Goede productvisualisatie geeft direct een accuraat beeld van uw producten én maakt tegelijkertijd een onvergetelijke indruk die vele malen langer blijft hangen dan tekst. Bovendien bent u met een 3D model klaar voor Augmented en Virtual Reality toepassingen!

55% van de consumenten geeft aan dat een visualisatietool hen zou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onvergetelijke indruk met 3D visualisatie


"36% van de consumenten gaat niet over tot aankoop omdat ze zich niet voor kunnen stellen hoe een product er uiteindelijk thuis uit zal zien. Maar liefst 51% stelt om deze reden de aankoop van nieuwe meubels uit."

Goedkoper en sneller met 3D visualisatie

Bespaar tot 58% op uw visualisatiekosten!

Bovendien bespaart u direct op uw visualisatiekosten; uit onderzoek blijkt met gemiddeld 58%! Van een 3D meubel kunt u namelijk hoge kwaliteit renders laten maken, in alle mogelijke combinaties, kleuren en stoffen. En dat is véél goedkoper dan fotografie! Daarbij zijn renders en 3D modellen veelzijdig inzetbaar voor meerdere doeleinden; gebruik ze bijvoorbeeld op uw website, maar ook in folders, advertenties, video’s én op uw social media kanalen. Zo coördineert en beheert u tot drie keer sneller uw content over al uw kanalen!

Lees meer...


"Ik neem mijn petje af voor de manier waarop Colijn IT het voor elkaar heeft gekregen om complexe artikelen op een zeer eenvoudige en duidelijke manier te kunnen configureren. Op deze manier zullen vele ondernemers er gebruik van gaan maken en zullen zij inzien dat zij hier enorm veel tijd en geld gaan besparen."

Frans Poorter, Beddenspecialist.nl (Sleeptrade formule)

Actievoorwaarden

Leuk dat u gebruik wilt maken van deze actie. Hieronder vindt u onze actievoorwaarden:

 • De actie “10 + 5 gratis” is geldig van 1 april tot 1 juli 2019.
 • Deze introductieactie laat u 15 modellen in 3D ontwikkelen voor de prijs van 10 (€ 750,-)
 • Met een 3D model wordt in deze strekking gedoeld op één fixed meubel, niet configureerbaar en bestaande uit maximaal 2 materialen.
 • De 3D modellen zullen worden ontwikkeld op basis van door u aangeleverde (technische) tekeningen en productfoto’s.
 • In de ontwikkeling van de 3D modellen is één revisieronde inbegrepen, waarbij redelijke correcties kunnen worden uitgevoerd.
 • Afbeeldingen van de materialen worden door afnemer aangeleverd, tenzij anders overeengekomen. Deze afbeeldingen worden door Colijn IT omgezet in bruikbare 3D texturen.
 • Voor elk additionele materiaal (kleur) betaalt u slechts € 5,- p/s
 • Inbegrepen in de actie is één gerenderde afbeelding per 3D model. Dit is een fotorealistische afbeelding van het 3D model. Deze render zal worden gemaakt op basis van een vooraanzicht en een witte achtergrond.
 • Voor elke additionele render afbeelding betaalt u slechts € 10,- p/s
 • Het intellectuele eigendom van de 3D modellen behoort toe aan opdrachtgever en zullen aan u worden overgedragen in gangbaar format, evenals hoge resolutie render afbeeldingen.
 • Visualisatie en/of configuratie software zijn niet inbegrepen in deze actie.
 • Ontwikkeling en oplevering van 3D model en render afbeeldingen worden met u afgestemd.Pak uw voordeel van maar liefst € 575,- !


Normaal gesproken kost dit:


3D modellen          15 x € 75,-  =   € 1.125,-
Renders               15 x € 10,-  =   € 150,-
Setupkosten scène              =   € 50,-

Totaal = € 1.325,-
maar nu slechts € 750,- !

Wilt u eens kennis maken met 3D en gebruik maken van deze voorjaarsactie?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden