Ontdek LodgeLife, onze nieuwste woonwebshop

Vorige maand heeft ons webshop team weer een prachtige, op maat gemaakte webshop opgeleverd. Toen is namelijk www.lodgelife.nl live gegaan! Zij bieden het grootste assortiment van het Nederlandse woonmerk Rivièra Maison aan en vullen dit aan met bijpassende meubel en woonaccessoire merken. De showroom van LodgeLife is de grootste Rivièra Maison showroom van de regio en met de lancering van de webshop is ditzelfde aanbod nu ook online verkrijgbaar.
Na drie succesvolle jaren was het tijd voor LodgeLife, waarvan de showroom zich in Spijkenisse bevindt, om de rest van Nederland kennis te laten maken met de woonwinkel. Dit doen ze met een moderne en sfeervolle webshop, met Magento als basis. Een bezoekje aan de showroom van LodgeLife is een echte belevenis, met inspiratie in alle hoeken. Om die inspiratie en beleving ook online over te brengen, houden ze op de webshop tevens een inspirerende blog bij met nieuws, interieuradvies en wooninspiratie.

LodgeLife profiteert met deze webshop oplossing, dankzij de integratie met iONE meubelbranche software, van het “Single Source Retailing” principe; alle informatie zoals artikelinfo en prijzen worden vanuit één intelligente bron (iONE) beheerd en ontsloten. Hierdoor worden productinformatie, prijzen, voorraden en online bestellingen automatisch gesynchroniseerd, waardoor artikelinfo zowel in de webshop als in de fysieke winkel altijd up to date is en fouten voorkomen kunnen worden.Webshop integratie Lodgelife