Trots! ISO 27001 certificering

Vorige maand mochten we een mooi feestje vieren. Na een jaar van voorbereiding, processen in kaart brengen, documenteren, implementeren, controleren en natuurlijk de uiteindelijke audit van de ISO 27001 certificering met succes doorlopen te hebben, mochten we in februari het ISO 27001 certificaat voor ons managementsysteem voor informatiebeveiliging in ontvangst nemen. Een fantastische teamprestatie en dat moest natuurlijk, na de formele overhandiging door Marco Bijl, de directeur van Digitrust, samen met alle medewerkers gevierd worden!

Met deze ISO 27001 certificering tonen we onze zorgvuldige omgang met informatie en informatiesystemen aan. Het onderstreept en garandeert onze goede informatiebeveiliging en de voortdurende kwaliteitsverbeteringen die we doorvoeren. Binnen ons bedrijf en onze bedrijfsvoering stond informatiebeveiliging natuurlijk altijd al voorop en we zijn er trots op dat we dit nu kunnen ondersteunen en uitdragen middels certificering.

Yes, we zijn gecertificeerd!

ISO 27001 certificering

ISO 27001: code voor informatiebeveiliging

De ISO 27001 certificering is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Het is een internationale norm en van toepassing op alle typen organisaties. De norm stelt duidelijke eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging, om op deze manier ervoor te zorgen dat adequate beveiligingsmaatregelen gewaarborgd worden. Zo word én blijft informatie goed beschermd. Belangrijk voor onze klanten, want die zijn bij ons in veilige handen!

We zijn trots op onze certificering en dat willen we natuurlijk aan de hele wereld laten weten. In onze communicatie en op onze website zult u dus geregeld onderstaand certificeringskenmerk terugvinden.

ISO 27001 certificering beeldmerk