Maandag 18 november INretail ledendag! Zien we u daar ook?

Maandag 18 november houdt INretail haar jaarlijkse ledendag. Deze dag staat in het teken van veranderingen in een dynamische wereld; hoe kun je anticiperen op wat er komen gaat en welke keuzes ga je maken voor jouw winkel. En ook wij zullen aanwezig zijn op de INretail ledendag.

Ready? Set.

De INretail ledendag heeft dit jaar als thema ‘Ready? Set. Go!’: “We leven in een dynamische wereld en jij als ondernemer weet als geen ander dat ontwikkelingen zoals platforms, big data en innovatie op je af komen. Waar gisteren responsive nog de standaard was, is het vandaag mobile first. Maar ook vergrijzing, veranderende bestedingspatronen en hogere verwachtingen van de consument zijn aan de orde. Een ding is zeker: verandering blijft. De impact wordt groter. Het is de uitdaging om morgen te anticiperen op wat je vandaag weet. Hoe maak je de juiste keuzes voor jouw winkel?” Tijdens deze dag wordt u als retailer mee op reis genomen. Een reis waarin u aan de hand van uw onderscheidend vermogen, wat wilt u nu echt betekenen voor uw klant, kunt gaan kijken welke mogelijke afslagen, ofwel ontwikkelingen, passen bij uw winkel. En vervolgens bepaalt u de route, zodat u deze keuzes morgen ook écht gaat toepassen in uw winkel.

Go! Ervaar dé retail sensatie voor de woonbranche

En we zien u graag daar! Want als partner van INretail zullen ook wij aanwezig zijn op deze ledendag. Bij ons zult u dé retail sensatie voor de woonbranche gaan ervaren; onze nieuwste ontwikkeling, vers van de pers, is Myroomplans. Een 3D roomplanner en product configurator in één die we samen met onze partner Habufa ontwikkeld hebben en daarmee producten bevat uit de échte Habufa collectie die direct te configureren en te bestellen zijn. Een ideale tool die super eenvoudig in gebruik is en uw klanten écht helpt kopen. Een tool waar we natuurlijk nog véél meer over willen vertellen, maar ook een tool die u gewoon eerst eens écht moet ervaren. En op de INretail ledendag kan dat!

Tot ziens op maandag 18 november!

 

Impressie INretail ledendag 2017
Impressie INretail ledendag 2017