Gunfactor met 33% verhogen met 3D meubelen en meubel software

De Gunfactor
Onderscheiden van de rest met 3D meubelen en meubel software

De gunfactor is iets ongrijpbaars en moeilijk te creëren. Toch is de gunfactor vaak een element welke bij het koopproces van de consument een grote rol speelt. Gunnen betekent iemand iets geven of iemand helpen. Als de consument zichzelf meer op zijn gemak voelt, goede informatie krijgt en de kwaliteit ontdekt, hoe groter de betrouwbaarheid van de consument in de winkelier. Correcte informatie en het verschil maken is één van de speerpunten van de nieuwe 3D configurator. 3D technieken gekoppeld aan het artikelbestand met hierin alle informatie, zoals: voorraad, prijzen en commerciële teksten kunnen de gunfactor met maar liefst 33% verhogen!

De juiste informatie geven gaat met de 3D configurator heel eenvoudig, want de consument kan, eventueel samen met de verkoper, door het product lopen. Eenvoudig alle opstellingen van de meubels in 3D laten zien is met deze nieuwe 3D techniek mogelijk.

3D Configurator

Maak het verschil met 3D meubelen en breng uw showroom tot leven!
Een showroom heeft vaak één tot enkele opstellingen staan voor een goed beeld aan de consument. De 3D tool kan alle mogelijk denkbare samenstellingen van het meubel laten zien.  De beleving van het koopproces wordt op deze manier verhoogt, want de consument kan ook nog wijzigingen toepassen. Configureer het 3D meubel tot de gewenste opstelling en de consument kan de gekozen stof en alle gekozen elementen direct zien in 3D. Hierdoor wordt er een zeer realistisch beeld gegeven hoe het meubel er uit komt te zien. Maak het verschil en breng uw meubels tot leven!

Verkeerde stoffenkeuze is verleden tijd!
Wanneer een stof niet meer leverbaar is, dan wordt dit doorgevoerd in de 3D configurator. De 3D configurator is tenslotte gekoppeld aan het backoffice systeem van uw meubel software, waarin alle artikelen op de juiste manier worden bijgehouden. Wanneer er dus een gelaagd artikel wijzigt, dan zal dit direct aan de voorkant in de 3D configurator getoond worden.

3d Selector

Verkeerde prijzen tonen is verleden tijd!
Wanneer er een prijswijziging is op één van de artikelen, of op één van de onderliggende elementen van het meubel, dan wordt dit in de backoffice en prijslijst aangepast. Hierdoor wordt de prijs van het getoonde 3D meubel ook aangepast. Zo geeft u altijd de juiste prijzeninformatie door aan de (potentiële) klanten.

Meerdere platformen met de juiste informatie!
Het is mogelijk om de 3D configurator, welke altijd up-to-date is, op meerdere plekken binnen het bedrijf in te zetten. De configurator kan in de winkel, op het web en backoffice getoond worden en elke device is hiervoor inzetbaar. Zo komt de voorraad in de winkel overeen met die op het web. Nee verkopen hoeft dus niet meer en de foutmarge van de bestellingen worden enorm teruggebracht.

Beginnen is makkelijker dan u denkt!
Een 3D meubel laten makkelijk is zo gedaan en is vele male goedkoper dan traditionele visualisatie van de meubels (zoals fotografie). Op zeer korte termijn kan een meubel omgezet worden naar een 3D model, zodat er binnen no-time gestart kan worden met 3D visualisatie. Het is uiteraard mogelijk om deze laagdrempelige oplossing in te zetten voor een aantal meubels, maar ook een complete collecties in 3D kan gerealiseerd worden.

Gun de klant meer beleving en de juiste informatie en de klant gunt de winkel de order!