MENU
iONE JS - logo

iONE ERP software

Automatisering voor de woonbranche

VERBETER UW RESULTAAT

en laat software het werk doen

Ontdek wat iONE

voor u kan doen

U bent op zoek naar een pakket dat u echte retail-power geeft. Een pakket dat u op de kaart zet bij de consument én wat u tegelijkertijd vele malen sneller laat werken.

iONE is een compleet ERP software pakket speciaal ontwikkeld voor de woonbranche en daarmee dé oplossing voor al uw dagelijkse uitdagingen. Bekijk de video en ontdek het zelf.

Veelzijdige

ontzorging

iONE is een krachtige, multi-disciplinaire software suite die speciaal is ontwikkeld voor de meubelbranche en haar nauwe verwanten en wordt niet voor niets al jaren gebruikt door marktbepalende spelers in de Benelux. 

Met een overvloed aan functionaliteit kunnen vrijwel al uw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, beheerd en gecontroleerd. Dat maakt iONE het meest complete en slimme ERP software pakket voor de woonbranche.

iONE - een compleet softwarepakket

Klaar voor een enerverende toekomst

We leven in een tijd van razendsnelle digitale transformatie met nieuwe technologieën die verregaande consequenties hebben voor uw bedrijf en consumenten die steeds meer van u verwachten. Het is een opwindende tijd die de woonbranche voorgoed zal veranderen én het is een tijd die veel kansen biedt zolang u zorgt dat u met de tijd mee kunt.

Dé ERP software voor de woonbranche

iONE is een ERP software pakket wat altijd in beweging is. Ze is ontworpen om u altijd up-to-date en flexibel te houden door regelmatige updates van de software. Daardoor verzekert u zich van een toekomst waarin u relevant en waardevol blijft voor uw klant en mee kunt gaan in de opwindende nieuwe technieken en wensen van u klanten.

Met iONE bereiken we een veel hogere efficiëntie en besparen we alleen al op de administratie 2 tot 3 fte. Enkel op dat gebied bespaar je toch al gauw 60.000 tot 120.000 euro!

Pim van Donzel

Van Donzel, Uden

ERP Software die u sterker maakt

Hoe we dat doen?

Uw artikelbeheer wordt makkelijk en efficiënter met iONE. Bepaal zelf hoe u uw producten vastlegt, afhankelijk van het type product wat u verkoopt, of maak gebruik van de verschillende import mogelijkheden om artikelbestanden te importeren.

U wilt natuurlijk alle informatie op één plek onderhouden, maar u wilt uw klanten via meerdere kanalen bereiken. Dus laat uw data stromen!

Synchroniseer productinformatie met uw webshop, configureer op een smartphone, bestel online en laat klanten zelf plannen. Met iONE kunt u alle kanten op!

Breng de foutmarge van uw orders naar een minimum. Voer uw orders in aan de hand van een stapsgewijs en intuïtief proces terwijl iONE zich bekommert om de volledigheid van informatie en de afhandeling van business rules. Op deze manier werkt u niet alleen efficiënter, maar voorkomt u ook nog eens enorm veel kosten!

Plan orders geautomatiseerd met de planningsmodule in iONE en blijf continu geïnformeerd. De meest optimale routes voor uw vrachtwagens worden aan de hand van uw business rules voor u berekend en uw klanten ontvangen automatisch een notificatie wanneer u hun order heeft ingepland. Zo staat u nooit meer voor een dichte deur!

De perfecte service levert u door echt persoonlijke service te verlenen, aangepast aan de specifieke situatie van iedere klant en op precies dát moment wanneer het nodig is. En dat klinkt moeilijk, maar hoeft het helemaal niet te zijn. Met de iONE servicemodule automatiseert u deze processen, waardoor u moeiteloos klachten of servicemeldingen op precies het juiste moment naar volle tevredenheid afhandelt.

Bestelde producten volgens afspraak op tijd bij uw klant leveren, is in de woonbranche vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Houd uw klanten tevreden en bewaak eenvoudig levertijden met het iONE inkoopportal. U ontvangt automatisch een melding wanneer een levering verlaat is, waarna iONE alvast een notificatie klaar zet voor uw klant. Het enige wat u nog hoeft te doen, is één klik op de knop ‘Verzenden’. 

We vertellen u heel graag over de vele andere functies van iONE die uw onderneming kunnen versterken. Dat doen we geheel vrijblijvend en wanneer het u uitkomt.

Gebruik de knop hiernaast om een gratis demo te plannen.

Wil je meer weten over onze software?

Laat hier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Kies, koppel & integreer

In een toekomst waarin beleving en personalisering een nog grotere rol gaan spelen, dient u op iedere situatie in te kunnen spelen. 

Wij helpen u daarbij met een flexibel pakket dat gekoppeld kan worden aan vele andere applicaties en tools. Bovendien is iONE modulair opgebouwd, waardoor u zelf kiest welke functionaliteiten u nodig heeft. Daarom kan iONE als totaal- of deeloplossing worden opgenomen in uw IT landschap en bent u u altijd in staat om te reageren op nieuwe uitdagingen in de branche.

iONE360 3D productconfigurator voor meubels

Partners & integraties

ONE STOP SHOP

Volledige ontzorging, ook voor uw complete infrastructuur

Natuurlijk blijft het niet alleen bij de implementatie van onze software, we ontzorgen u graag volledig door u ook te voorzien van de benodigde hardware en cloud diensten; perfect afgestemd op uw wensen, gebaseerd op deskundig advies door onze jarenlange ervaring in de woonbranche en natuurlijk perfect geoptimaliseerd voor de software oplossingen die u aanschaft. We leveren alles compleet en klaar voor gebruik op, zodat u direct aan de slag kunt!

Ook voor u

Naadloze aansluiting met onze ERP software

iONE bedrijfssoftware sluit naadloos aan bij al uw bedrijfsprocessen als retailer. Dankzij gespecialiseerde functionaliteit automatiseert u echt alles van inkoop tot after-sales. Zo zorgen we ervoor dat u foutloos kunt werken en in veel minder tijd veel meer gedaan kunt krijgen! Bovendien helpen we u uw klanten een ongeëvenaarde beleving te bieden door middel van slimme toepassingen en de nieuwste functionaliteit.

iONE informeert uw klanten bijvoorbeeld automatisch over de status van orders, uitleveringen en services, helpt het ze zelf bezorgmomenten in te plannen en maakt het mogelijk dat klanten facturen en afleverbonnen direct digitaal ondertekenen, waarbij ze automatisch bij de transactie worden gearchiveerd. Slechts enkele voorbeelden waarmee automatisering met iONE écht een verschil maakt!

iONE AS ERP product selector

Voor retail en franchise organisaties is iONE voorzien van specifieke modules en mogelijkheden. Met goede stuurinformatie voor de groep en benchmarks voor de ondernemers maken we uw formule nóg beter. Zo bent u in staat eenvoudig en snel in te spelen op veranderingen of om verbeteringen door te voeren in het assortiment of in de formule.

Bijvoorbeeld dankzij real time (omzet) gegevens die direct gedeeld worden met het hoofdkantoor zonder dat uw ondernemers daar iets voor moeten doen. Omdat er op uniforme wijze gewerkt wordt, is de informatie bovendien altijd nauwkeurig. Maar ook bijvoorbeeld dankzij centrale online catalogi waarin alle artikelen vastgelegd zijn en onderhouden worden, waardoor de ondernemer altijd toegang heeft tot alle artikelen, waarbij deze altijd de juiste prijzen en voorraadinformatie hebben. Zo ontzorgen wij u én uw franchisenemers en maken we de formule nóg beter!

iONE 3D product configurator voor boxsprings en meubelen

Ook voor uw groothandel heeft iONE alles in huis. Van offerte en verkooporder tot en met uw boekhouding werkt u volledig geïntegreerd. Daardoor heeft u onder andere snel inzicht in lopende orders, betaalachterstanden bij klanten en servicemeldingen. En u bent te allen tijde op de hoogte van hoe uw onderneming presteert. Dankzij het Management Informatie Systeem en de Business Intelligence tool beschikt u altijd over de juiste stuurinformatie. 

iONE statistieken voor de woonbranche

Dankzij ketenintegratie zorgt u als leverancier met iONE voor eenvoud voor uw klanten én bespaart u kosten. Dankzij de Electronische Product Catalogi (EDI) en het EDI portal, waarmee u al uw berichten, zoals bestellingen en orderberichten, automatisch van en naar uw dealers verzend, reduceren we foutkansen en besparen we tijd, waardoor u automatisch veel kosten bespaart!

Klinkt goed?

Dat vinden wij ook! Tijd om te ontdekken wat we voor u kunnen doen?