MENU

iONE Workability

Software voor verzuimpreventie, verzuimmanagement en vitaliteit

KRIJGT U OOK BUIKPIJN VAN ADMINISTRATIEVE ROMPSLOMP ?

Ziekteverzuim managen is een vak apart. Maak het uzelf makkelijk(er) en kies voor slimme software. 100% AVG-proof. En tot 50% efficiënter.

Meer grip op verzuimbeheer

Vitaal ondernemen, iets voor u?

Medewerkers die ziek worden. Vroeg of laat gebeurt het in elke organisatie. Maar hoe gaat u ermee om? De Wet Verbetering Poortwachter stelt hoge eisen aan het begeleiden van zieke medewerkers. En met alle nieuwe regels en wetgeving omtrent AVG is verzuimbeheer er niet makkelijker op geworden. 

Om het verzuimproces zo goed en efficiënt mogelijk te begeleiden, bieden wij iONE Workability. Het nieuwe, innovatieve HR en WRM platform voor verzuimpreventie, verzuimmanagement en vitaliteit. Ontwikkeld vóór en dóór arbodiensten, volmachthouders, verzekeraars en werkgevers. 

iONE Workability is dé oplossing voor:
>  het managen van verzuim
>  het voorkomen van verzuim
> het begeleiden van werkgevers en werknemers
> het bepalen van schadelasten

iONE Workability

Dat werkt!

Werk slimmer, sneller en efficiënter

en hou tijd over voor wat er echt toe doet!

tot wel 25 % tijdwinst

Werk aan duurzame inzetbaarheid

Voorkomen is beter dan genezen. Maar wordt een medewerker toch ziek, dan wilt u kunnen vertrouwen op een helder verzuimprotocol. Ook dat draagt bij aan een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving.

Bespaar tijd

Processen bewaken en aansturen wordt kinderspel dankzij de Dynamische Workflow Engine. Geen overbodige handelingen meer. En altijd een helder overzicht over uw taken. Dat levert u maar liefst 25 tot 50 % tijdwinst op!

Minimaliseer de kans op fouten

Dankzij het Right in Time principe werkt u niet alleen efficiënter, maar minimaliseert u ook de kans op fouten. Met iONE Workability beschikt u altijd over de juiste informatie aan de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plaats.

Gegarandeerde kwaliteit

Met iONE Workability heeft u altijd inzage in de actuele status van een dossier. En u ontvangt tijdig bericht wanneer een dossier niet meer aan de WVP dreigt te voldoen. Gegarandeerd 100% WVP-proof dus!

Right in time. That's right!

winning the moments!

iONE Workability is gebouwd volgens het Right in Time principe: overbodige informatie wordt gefilterd en alleen relevante informatie wordt aangeboden. De speciaal ontwikkelde iONE Virtual Assistent (IVA) doet het werk voor u en zorgt ervoor dat de juiste persoon, op het juiste tijdstip, de juiste informatie krijgt aangereikt. Zo helpen we u veel efficiënter te werken en verkleinen we de kans op fouten.

Software-illustratie-connected-1024x503

Altijd up-to-date

online of via de app

iONE Workability werkt zowel online als via een app. Voor alle partijen. Super simpel dus! Ziek en hersteld melden, verzuimdossiers inzien en taken uitvoeren… het kan allemaal heel eenvoudig via uw smartphone! 

En ook de communicatie tussen de verzuimbegeleider en medewerker verloopt via de app. Is er een bericht, dan ontvangt u hiervan autoamtisch een notificatie via de app. 

And there is more...

iONE Workability, een totaaloplossing!

Volledig compatible

Snel en veilig data kunnen uitwisselen tussen verschillende systemen? Geen probleem! Wij werken met een onafhankelijke Enterprise Service Bus (ESB). De ESB zorgt voor een naadloze datauitwisseling tussen iONE Workability en andere applicaties en systemen.

 

Overal en altijd grip op de zaak

Gebruikt u ook de iONE Verkoop en Financiële modules? Dan is het zelfs mogelijk caseloads en verzuimdossiers af te zetten tegen omzet en kosten. Een krachtige tool waarmee u altijd en overal inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw organisatie. En dat alles vanuit één dashboard!

Veilig en betrouwbaar

Uw veiligheid én die van uw klanten heeft onze volle aandacht. Daarom werken wij nauw samen met de Kenniskring Stuurgroep AVG, die onder meer praktische werkwijzers opstelt voor gegevensverwerking. Onze software is daarmee 100% AVG-proof! Zelfs binnen de steeds veranderende wet- en regelgeving. 

Onze partners

succes maak je samen

iONE Workability is ontwikkeld door EVI en Colijn IT. Twee partijen met inhoudelijke branchekennis aan de ene kant en innovatieve softwareoplossingen aan de andere kant. Door onze visie en krachten te bundelen, hebben wij software ontwikkeld gericht op de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Wij werken nauw samen met een team van adviseurs op het gebied van verzuim- en reïntegratiemanagement, HRM, gezondheidsmanagement en preventie. Zo zorgen we ervoor dat onze software optimaal aansluit bij alle dagelijkse uitdagingen op het gebied van verzuimbeheer.

Onze partners: