MENU
Ontdek hoe wij u kunnen versterken

met ons ruime aanbod in software voor de woonbranche

Stap 1: DE BASIS

Automatisering voor de woonbranche

iONE JS - logo

iONE bedrijfssoftware

Dé ERP voor de woonbranche

VERBETER UW RESULTAAT

en laat software het werk doen

Veelzijdige

ontzorging

iONE is een krachtige, multi-disciplinaire software suite die speciaal is ontwikkeld voor de meubelbranche en haar nauwe verwanten en wordt niet voor niets al jaren gebruikt door marktbepalende spelers in de Benelux. 

Met een overvloed aan functionaliteit kunnen vrijwel al uw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, beheerd en gecontroleerd. Dat maakt iONE het meest complete en slimme softwarepakket voor de woonbranche. 

iONE - een compleet softwarepakket

Stap 2: DE VISUALISATIE

levensecht en veelzijdig

Visualisatie: essentiële informatie voor een weloverwogen keuze
3D productvisualisatie

De verbeelding

voorbij

Met goede productvisualisatie toont u uw producten eenvoudig in alle mogelijke varianten en denkbare posities, waardoor uw klanten ze eindelijk kunnen zien en ervaren voordat ze kopen. Letterlijk de verbeelding voorbij dus!

Op deze manier maakt u een onvergetelijke indruk én beantwoordt u direct de vragen van uw klanten door hun twijfel in één, of twee, klikken snel en gemakkelijk om te zetten naar enthousiasme!

Stap 3: DE CONFIGURATIE

met een volledig geïntegreerde product configurator

Product Configurator

Foutloos meubels samenstellen in 2D en 3D

Altura bank 2D product configurator

Dé product configurator voor de woonbranche maakt het u mogelijk om de meest uitgebreide configuraties van uw producten samen te stellen en direct te tonen. Uw verkoopmedewerkers worden stap voor stap door de configuratie geleid, waardoor ze niets meer vergeten mee te nemen in het verkoopproces. Keuzes van voorgaande elementen kunnen in willekeurige volgorde worden aangepast en onmogelijke combinaties worden automatisch uitgesloten van uw selectie. Zo worden foutmarges in uw verkoop- en inkooporders direct drastisch verlaagd.

In combinatie met 3D of 2D visualisatie wordt elke stap in de productsamenstelling begrijpelijk en zien uw klanten vervolgens hoe uw configureerbare meubelen er straks in het echt uit zullen zien. Zij krijgen zo een accuraat en realistisch beeld van uw producten, waardoor ze met vertrouwen en enthousiasme kunnen kopen, wat leidt tot een hogere conversie van maar liefst 33%.

Stap 4: ZET HET ONLINE

één totaaloplossing voor webshopintegratie

Web modules

Integraties van toegevoegde waarde

Unified channel

Eén bron, tal van toepassingen

Onze integraties gaan verder dan enkel efficiënte verplaatsing van data. Wij geloven in onafhankelijke web-based toepassingen die overal te integreren zijn en op elk apparaat te gebruiken zijn. 

Daarom kunnen wij een meubelconfigurator leveren waardoor u een  productassortiment met enorme diepgang kunt bieden in zelfs de meest eenvoudige website. En een klantenportaal waarmee uw klant services kan aanmaken en eigen leveringen kan plannen die direct in iONE worden verwerkt. En wat te denken van 3D modellen die vanuit één bron kunnen worden gebruikt in uw winkel, op uw webshop, in AR en VR applicaties en zelfs in een roomplanner? 

iONE unified channel ERP

Maar ja, u kunt toch niet heksen?

Door software applicaties te integreren kunt u met minimale inspanningen uw kanalen geautomatiseerd bedienen met een uniforme beleving. 

Integraties  openen bovendien deuren om nieuwe productbelevingen te bieden en uw service naar ongekend hoog niveau te brengen.

Eén totaaloplossing

Wij geloven in ontzorging. Daarom bieden wij u een totaaloplossing. Zo zorgen we ervoor dat u met de hoogste kwaliteit, snelheid en veiligheid kunt werken en de ideale afstellingen heeft om onze software optimaal te laten functioneren.


Bent u er klaar voor?

Ons team kan niet wachten om u de voordelen van onze software te laten ervaren!