Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Hoe past u maatwerk oplossingen succesvol toe in uw onderneming?

Met behulp van mass customization, maatwerk productie op grote schaal, stelt u uw klant in staat om uw producten naar eigen wens aan te passen en deze vervolgens direct te bestellen. Iets wat we al veel zien in branches als wonen, mode en automotive. Maar waarom zou u hier voor kiezen? En brengt dit niet enorm veel complexiteit met zich mee? Nou, dat valt wel mee, vooral als u een aantal uitdagingen kunt tackelen. En daar helpen we u graag bij!

Lees meer
Hoe zorgt heldere communicatie voor meer beleving in uw winkel?

Wanneer kiest de klant voor u? Dat antwoord lijkt simpel; u moet een beleving bieden! Het is echter een antwoord waar u weinig mee kunt, want een ruimer en abstracter begrip dan "beleving" bestaat haast niet. Hoe zet u dit dus om in concrete veranderingen voor uw organisatie? In deze blog bespreken we 1 van de 6 tips uit ons whitepaper “6 tips voor klantgerichte beleving in uw winkel”. Deze keer; hoe zorgt het gebruik van heldere en transparante communicatie voor meer beleving in uw winkel?

Lees meer
Hizzy.nl webshop live op het nieuwe Magento 2

Deze zomer hebben we een nieuw Magento 2 project, de Hizzy.nl webshop, mogen lanceren! Een prachtige nieuwe webshop en modern overkoepelend platform voor de woonwinkels Trendhopper Heerlen, Venlo en Henders & Hazel Eindhoven, met Magento 2 als basis. En dat betekent mooie nieuwe functionaliteiten, verbeterde snelheid en een verhoogd gebruikersgemak, onder andere dankzij de nieuwe pagebuilder en categorie module en het handige dashboard. Daarmee is Hizzy.nl zeker klaar voor de toekomst!

Lees meer
Digitale transformatie; hoe behoud ik het contact met mijn klant?

Steeds meer integreren we digitale technologie in alle onderdelen van het bedrijfsproces. Dit betekent echter ook dat uw klanten steeds meer zelf gaan doen. Dankzij digitalisering, ofwel de digitale transformatie, hebben uw klanten de mogelijkheid om op ieder moment  van de dag de status van hun orders te checken, worden ze via geautomatiseerde levernotificaties op de hoogte gehouden van leveringen of sturen ze hun eigen servicetickets is. Uw klanten verwachten dit ook meer en meer van u, echter creëert dit wel vragen bij u als retailer. U wilt namelijk wel het contact met u klanten behouden. In deze blog geven we u een aantal tips hoe u dit slim aanpakt.

Lees meer
KPN stopt met telefoniedienst ISDN

Sinds 1 september 2019 heeft KPN de stekker uit haar ISDN diensten getrokken. Wanneer u nog gebruik maakte van ISDN is het dus zaak om nu zo snel mogelijk over te stappen naar een alternatief. Weet u nog niet zeker of u gebruik maakte van ISDN of weet u niet precies welke stappen u nu moet ondernemen? In dit artikel helpen we u verder.

Lees meer
Geautomatiseerd facturen verwerken met Scan Sys integratie

Onovertroffen integratie; dat is de integratie van de Scan Sys software in iONE! Want hoeveel tijd bent u dagelijks kwijt met het verwerken en archiveren van uw facturen? En hoeveel tijd kost het u om deze vervolgens door de juiste personen te laten fiatteren? Vast meer dan u wilt. Met de Scan Sys integratie is dat verleden tijd, want dankzij de gebruiksvriendelijke "scan-en-herken" software verwerkt u uw facturen razendsnel en met een minimale kans op fouten.

Lees meer
AR in online meubelbranche verhoogt conversie

Vorig jaar schreven we nog een artikel waarin we aangaven dat ‘augmented en virtual reality heel binnenkort een belangrijk onderdeel gaan worden van ons dagelijks leven’. En dat zien we! Want na de Ikea Place app, waar virtuele meubels met behulp van augmented reality in de woonkamer geplaatst kunnen worden, heeft ook webwinkel FonQ een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt voor consumenten om meubelen in de eigen woonomgeving te bekijken. Op hun website geven ze ons een inkijkje in de resultaten en die liegen er niet om!

Lees meer
Meer dan 30 jaar automatisering; hoe maakt Berden de verwachting van de consument waar?

Een familiebedrijf dat met de tijd meegaat en er alles aan doet om de consument te verrassen; dat is Berden. Inmiddels bestaan zij bijna 117 jaar en werken ze al meer dan 30 jaar met onze software oplossingen. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn en dat vonden we een mooie gelegenheid om eens met Jan Berden te praten over de geschiedenis van Berden, wat automatisering voor het bedrijf gedaan heeft en hoe Berden met haar tijd meegaat.

Lees meer
Hyperpersonalisatie voor optimaal klantgerichte communicatie

Een belangrijke driver om de perfecte klantbeleving waar te maken, is optimaal klantgerichte communicatie. Door in te spelen op onbewuste klantbehoeftes, perfect gepersonaliseerd en met de perfecte timing, kunt u als retailer het verschil maken voor uw klanten. 

Lees meer
Gouden klant: meer dan 30 jaar automatisering bij twee generaties Van Donzel

Het familiebedrijf Van Donzel in Uden is een begrip in de regio. En dat is niet gek, want als Eerste Udensche Meubelhandel hebben ze al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Inmiddels heeft de zaak een uitgebreide collectie meubelen op ruim 12.000m2 op de meubelboulevard van Uden en werken zij al meer dan 30 jaar succesvol met onze software oplossingen. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn en dus een goede reden om eens richting Uden te rijden voor een leuk gesprek met Pim van Donzel en zijn ouders Martien (Ties) van Donzel en Gerdy van Donzel. Over het begin van onze samenwerking in 1989, toen de computers hun intrede deden, en hoe automatisering zich in de Van Donzel zaak over de jaren ontwikkeld heeft tot wat het nu is; het bieden van een Woongelofelijke winkelbeleving!

Lees meer
Boost conversie door eurotekens weg te halen

In uw webshop doet u er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat uw klant overgaat tot aankoop. U maakt gebruik van mooie productafbeeldingen, goede aanbiedingen en u maakt het checkout proces zo simpel mogelijk. Alles om die koopdrempel voor de consument zo laag mogelijk te maken. Maar … houdt u daarbij ook rekening met psychologische verkoopboosters?

Lees meer
Help de klant met kopen; wat kan visualisatie voor uw onderneming doen?

Als retailer is het aan u om uw klanten te helpen een beslissing te maken over hun aankoop van nieuwe meubels. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 36% van de consumenten niet overgaat tot aankoop omdat ze zich niet voor kunnen stellen hoe een product er uiteindelijk thuis uit zal zien en maar liefst 51% stelt om deze reden de aankoop van nieuwe meubels uit! Een gemiste kans en vooral … gemiste omzet. Maar ... u kunt daar iets aan doen!

Lees meer
De winnaar van onze kerstactie is bekend!

In december zochten wij met behulp van onze kerstconfigurator de beste ontwerper van meubelland. Een ludieke actie met een aangepaste versie van onze iONE productconfigurator, inclusief 3D visualisatie, die we speciaal voor de feestdagen in een feestelijk jasje hebben gestoken. Zo wilden we u de kracht van visualisatie en configuratie laten ervaren, en het enthousiasme wat hiermee gepaard gaat, en u tegelijkertijd de mogelijkheid geven om zelf te spelen met feestelijke stoffen en onderdelen om zo een echte, eigen kerstbank te ontwerpen.

Alle creaties konden met ons gedeeld worden door zogezegd te "solliciteren" voor de functie van elf en daar ontvingen we vele leuke reacties op. Uit de sollicitaties hebben we vervolgens een geweldige winnaar kunnen selecteren!

Lees meer
De Berckelaer Wonen en Slapen over digitalisering met iONE, nieuwe functionaliteiten en meedenken

De Berckelaer Wonen en Slapen tilt hun digitalisering naar hoog niveau met onze iONE software. Sinds 2002 zijn ze al klant bij ons en bijna twee jaar geleden hebben ze de overstap gemaakt naar iONE. En ze zijn bij niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, want inmiddels werkt De Berckelaer nu met vrijwel alle functionaliteiten van onze software en denken ze graag mee over slimme, nieuwe oplossingen waarmee we onze software nóg beter kunnen maken! Ook zij zien dat de digitale transformatie cruciaal is in de strijd om de nieuwe consument en daarom vonden wij het hoog tijd om eens in gesprek te gaan met Joost Damsteegt.

Lees meer
 ISO 27001 certificering; u bent bij ons in veilige handen!

Vorige maand mochten we een mooi feestje vieren. We mochten namelijk het ISO 27001 certificaat voor ons managementsysteem voor informatiebeveiliging in ontvangst nemen. Een fantastische  prestatie en belangrijk voor u, onze klanten, want die zijn bij ons gegarandeerd in veilige handen!

Lees meer

Wanneer kiest de klant voor u? Dat antwoord lijkt simpel; u moet een beleving bieden! Het is echter een antwoord waar u weinig mee kunt, want een ruimer en abstracter begrip dan "beleving" bestaat haast niet. Hoe zet u dit dus om in concrete veranderingen voor uw organisatie? In dit blog bespreken we 1 van de 6 tips uit ons whitepaper “6 tips voor klantgerichte beleving in uw winkel”.

Lees meer
Uitdagingen in de woonbranche in 2019

Een trend die eind 2018 al begon zal zich in 2019 voortzetten; INretail verwacht in zijn brancheverwachting 2019 dat de omzet van woonwinkels dit jaar met gemiddeld 3% zal dalen. Onder andere vanwege de overspannen huizenmarkt en de stijging van de huizenprijzen, maar ook andere uitdagingen hebben hier invloed op. 

Lees meer
Webinars Colijn IT zijn een succes!

In de tweede helft van het afgelopen jaar begonnen we met de voorbereidingen voor onze eerste webinars; interactieve, live workshops waarin we nieuwe features en specifieke functionaliteiten van onze meubelsoftware iONE en onze andere software oplossingen bespreken. En dat blijkt een mooi succes te zijn!

Lees meer
Onze Kerstgeest gedeeld in de media

Verschillende media helpen ons de vrolijke Kerstgeest aan te wakkeren én te verspreiden!

Lees meer
Beddenspecialist Frans Poorter

Begin dit jaar koos Sleeptrade, met hun innovatieve slaapformule Beddenspecialist.nl, voor iONE om hen te ondersteunen en de formule nóg beter te maken. De eerste detaillisten zijn inmiddels enthousiast van start gegaan met iONE en wij spraken met Beddenspecialist Frans Poorter uit Nijkerk over zijn eerste ervaringen met onze software...

Lees meer
Navem meubelcongres 11 december 2018

Op 11 december staan we met onze oplossingen op het Navem Meubelcongres te Mechelen. Het thema van dit jaar: "Het nieuwe verleiden: van surfer tot shopper". Een thema op ons lijf geschreven!

Lees verder over wat u kunt verwachten tijdens deze 40ste editie!

Lees meer
Nieuw in iONE: geautomatiseerd facturen verwerken met Image Capture software van Scan Sys 

In samenwerking met Scan Sys hebben we een mooie nieuwe oplossing aan onze iONE software toe kunnen voegen! Het verwerken van uw facturen en de digitale fiattering hiervan gingen nog nooit zo eenvoudig en snel!

Lees meer
Werken aan een betere toekomst

Ondanks dat energieverbruik in een IT bedrijf onvermijdelijk is, willen we hier graag verantwoord mee omgaan en gaan we voor een energie-neutraal bedrijfspand! Lees hier hoe we dat doen...

Lees meer
Na de AVG nu de ePrivacy Verordening

De AVG is nog maar een paar maanden van kracht, maar in Brussel wordt er al over een aanvullende wetgeving gesproken; de ePrivacy verordening (EPV), welke als doel heeft de vertrouwelijkheid van digitale communicatie beter te bewaken. 

Lees meer
Mee met de AVG informatiepakket

In onze software en binnen onze organisatie hebben we er alles aan gedaan om te voldoen aan de AVG wetgeving, zodat ook u op een gemakkelijke manier mee gaat met de AVG wetgeving. Bent u al op de hoogte van hoe u met onze software oplossingen eenvoudig voldoet aan de AVG? Lees er alles over in ons informatiepakket!

Lees meer
Hoogenboezem webshop in een nieuw jasje 

De e-commerce trends en ontwikkelingen gaan razendsnel en daarom is het ook voor webshops belangrijk om up-to-date te blijven. Afgelopen maanden mochten we dus de webshop van Hoogenboezem Meubelen in een nieuw jasje steken en dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf!

Lees meer
Buitenhof Tuinmeubelen wint B3 Pluim!

Branchevereniging B3 reikt sinds 2017 jaarlijks de B3 Pluim uit aan de onderneming die een bijzondere prestatie heeft geleverd in tuinmeubelland. De drie genomineerden voor de B3 Pluim 2018 waren fonQ, Buitenhof Tuinmeubelen en Karwei, en Buitenhof wist deze mooie prijs afgelopen maand in de wacht te slepen! Gefeliciteerd! En daarbij zijn we natuurlijk erg trots dat wij ook een klein steentje bij hebben mogen dragen aan deze prestatie.

Lees meer
Peter van den Heuvel - Technische Dienst Colijn IT

Uw eerste aanspreekpunt op de Technische Dienst die altijd klaar staat om u zo goed en snel mogelijk verder te helpen. Dat is Peter van den Heuvel. En met bijna 20 jaar ervaring bij Colijn IT op de teller kan hij dit als geen ander!

Lees meer
Workshops Colijn IT en IMG 

Op woensdag 7 maart hebben we in samenwerking met IMG twee zeer geslaagde workshops georganiseerd op het IMG hoofdkantoor in Etten-Leur. Leuke, interactieve sessies waarin we samen toewerken naar een nóg betere automatisering en samenwerking! Lees verder om te zien hoe we dat doen ...

Lees meer
Augmented reality in de woonbranche

Augmented en Virtual Reality; de nieuwste technieken waar de grote Tech giganten zoals Apple, Microsoft, Google en Facebook nu in razend tempo ideeën en applicaties voor aan het ontwikkelen zijn. Maar voor wie denkt dat AR en VR technologie alleen een coole feature is voor games en de entertainment industrie heeft het mis! En dat is niet alleen onze visie ...
 

Lees meer
AVG; adequate beveiliging van persoonsgegevens

Lees alles over de beveiligingsmaatregelen die wij nemen in onze software!

In deze blog over de AVG gaan we het hebben over een adequate beveiliging van gegevens en, meer specifiek, nemen we u mee in de maatregelen die wij genomen hebben om er voor te zorgen dat de persoonsgegevens die u verwerkt middels onze softwarepakketten adequaat beveiligd zijn en voldoen aan de voorwaarden die de AVG stelt.

Lees meer
Webshop Jansen Totaal Wonen blijft zich ontwikkelen

Circa twee jaar geleden gaf Jansen Totaal Wonen ons het vertrouwen om een totaal nieuwe webshop voor hen te ontwikkelen. Deze webshop sloot volledig aan bij de huisstijl van JTW en was volledig geïntegreerd met iONE. Ondertussen zijn we twee jaar verder en hebben we niet stil gezeten...

In deze blog leest u hoe we in die twee jaar, samen met Jansen Totaal Wonen, verder hebben ontwikkeld om de JTW webshop nóg beter te maken.


Lees meer
Tommy_Broekmeijer

Grote kans dat u hem al eens heeft gesproken; Tommy Broekmeijer. Tommy werkt al zo’n twee jaar bij Colijn IT, waarvan nu meer dan een half jaar op de supportafdeling. Hier is hij verantwoordelijk voor de updates van uw iONE en Uniliving/Combiflex software. Het is dus de hoogste tijd dat we eens wat meer te weten komen over de man achter uw updates.


Lees meer
Sleeptrade contract getekend

Met Sleeptrade, een overkoepelende organisatie waaronder de formule Beddenspecialist.nl valt, hebben we eind januari het contract getekend. Met dit mooie project, waar collectieve automatisering centraal staat, gaan we ervoor zorgen dat veel taken die nu nog handmatig gedaan worden, tot het verleden gaan behoren. ‘Digital transformation’ is cruciaal in de strijd om de gunst van de consument en dit transformatieproces gaan de formule en haar ondernemers mede met iONE realiseren! Hoe we dit doen? Lees dit blogbericht! 


Lees meer
Tips om te voorkomen dat je gehackt wordt

Met de vernieuwde privacywetgeving op komst en de maatregelen die we nemen in onze ondernemingen is het goed om ook nog eens kritisch te kijken naar onze eigen privacy en de beveiliging daarvan. Want heeft u er zelf wel al alles aan gedaan om te voorkomen dat anderen bij uw persoonlijke gegevens kunnen komen?


Lees meer
3D configurator

We hebben al vaak gesproken over de voordelen en toepassingen van de mogelijkheden die 3D en (online) product configuratoren u als retailer kunnen bieden. Maar wat is de visie van uw klant hierop? Immers, is dat niet waar het uiteindelijk om gaat; een tevreden klant die blij is met zijn/haar aankoop? 

In deze blog volgen we de gedachtegang van een consument en ervaren we werkelijk hoe het is om nieuwe meubels te kopen ...


Lees meer
Online product configurator

Onze nieuwe online product configurator is heel veel kracht in een bescheiden jasje. Waarom? Omdat er zó veel complexiteit vertaald wordt naar een ongelofelijk simpele en vertrouwde interface. Het samenstellen van de meest complexe meubels was nog nooit zo makkelijk!
   Lees meer
GDPR privacyverklaring 

In de vorige blog uit deze blogreeks over de AVG wetgeving hadden we het over de belangrijkste verplichtingen die voortvloeien uit de wetgeving en het aanleggen van een register. In deze blog gaan we het hebben over het opstellen van de privacyverklaring. Hiermee informeert u de betrokkenen van wie u persoonsgegevens verzamelt, wat er met deze gegevens gebeurt.


Lees meer
Rene Wansink

René Wansink, 46 jaar en daarmee onze eerste echte Zeeuw in deze 'Mogen wij u voorstellen' rubriek. René werkt al 21 jaar bij Colijn IT op de support afdeling, waar hij begon in ons eerste pand op de Westhavendijk. Een collega die het bedrijf dus door en door kent en de kneepjes van het vak perfect onder de knie heeft. En daarmee is René onze echte doorgewinterde support medewerker!
  
  

Lees meer
LodgeLife

Ons webshop team heeft weer een prachtige webshop opgeleverd, vorige maand is www.lodgelife.nl live gegaan! LodgeLife biedt het grootste assortiment van het Nederlandse Rivièra Maison aan, en dit wordt aangevuld met bijpassende merken. 

Lees hier meer over dit project en neem vooral even een kijkje op de webshop.


Lees meer
The imagination gap

Een probleem waar veel retailers uit de woon- en meubelbranche tegenaan lopen: de Imagination Gap, of het verbeeldings gat. Consumenten hebben moeite met het visualiseren van meubels of home decor artikelen in hun eigen huis, in combinatie met hun eigen spullen, en stellen daarom hun aankopen uit of gaan simpelweg niet tot aankoop over. Als ze wel iets kopen, is de kans op retouren enorm groot. Dit is een enorme commerciële uitdaging die retailers zullen moeten overwinnen.


Lees meer
GDPR data beveiliging

In onze introductie blogpost over de GDPR wetgeving, die vanaf 25 mei 2018 in zal gaan, gaven we aan dieper op de materie in te gaan. Deze blogpost zal zich focussen op de belangrijkste verplichtingen, en daarmee de 6 stappen, die voortvloeien uit de basisprincipes van de wetgeving, en het eerste punt, het aanleggen van een register waarin u de verwerkingen van persoonsgegevens opneemt.
  
   

Lees meer
Resize image

Misschien loopt u er ook wel eens tegenaan; uw systeem wordt naar verloop van tijd traag of uw back-up raakt snel vol. Een mogelijke oorzaak hiervan kan zijn dat u (te) grote foto’s upload en aan uw systeem koppelt.

Lees hier wat u hieraan kunt doen!

Lees meer
INretail ledenevent

Leuk nieuws! Vanaf heden gaan wij intensiever samenwerken met INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food. Als partner zullen wij ook aanwezig zijn op het INretail ledenevent op maandag 20 november 2017. Hier staan wij met een stand in het INretailLAB, waar we de toekomst van retail even dichterbij zullen brengen.

Lees meer
Duurzaam ondernemen met IT

Ondernemen met oog voor mens en milieu, oftewel duurzaam ondernemen, heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en is inmiddels vrijwel de standaard aan het worden. Ondernemend Nederland maakt hierbij volop gebruik van de mogelijkheden die IT biedt om duurzamer te worden. Hoe dat kan?

Lees snel verder ...

Lees meer
HTTPS voor iOne
De overstap naar beveiligde HTTPS omgevingen voor alle iOne gebruikers.

Lees meer
Digital signature
Vanaf versie 2.4.3 is de digitale handtekening als aparte module te verkrijgen in iOne.

Deze functionaliteit vereenvoudigt het verkoopproces en bespaart u tijd en kosten.

Lees meer
Form builder
Met form builder in iOne kunt u op gemakkelijke wijze zelf uw enquête of checklist samenstellen. Alle vragen en antwoorden worden dynamische opgeslagen.

Lees meer

AVG/GDPR wetgeving

Op 25 mei 2018 zal de AVG/GDPR wetgeving officieel in werking treden. Het is goed om nu al te beginnen met het treffen van de nodige maatregelen. Vanuit Colijn IT zullen wij u daarbij helpen. De komende maanden houden wij een serie blog posts bij waarin wij u op de hoogte brengen van de veranderingen die dit met zich meebrengt, en vertellen we meer over de benodigde aanpassingen die wij door zullen voeren in onze software.

Lees meer

Peterw
Met 21 jaar de jongste medewerker van Colijn IT.

Een support medewerker die pas los laat als de oplossing is bereikt!

Lees meer

Grote buitenlandse namen kiezen voor onze iONE meubel software suite.

Lees meer
Warehouse
WMS staat voor Warehouse Management Systeem. WMS van Colijn IT staat voor: Sneller picken, geen 'nee-verkopen', altijd accurate voorraad door Real Time inventarisatie, en er is nog meer.

Lees meer
maatnemen
Maakt u gebruik van de gordijn confectie software van WoonTotaal,  dan kunt u vanaf nu de berekening direct vanuit uw iOne meubel software laten uitvoeren. 

Uw voordeel? Voorkom fouten, werk sneller en bespaar kosten!

Lees meer
Muhannad
30 jaar, getrouwd, twee kinderen. Afgestudeerd aan de Damascus University. Al negen jaar werkzaam in de ICT voor internationale bedrijven uit o.a. Syrië, Qatar en Dubai en sinds januari 2017 aan de slag bij Colijn IT. 

Wordt de telefoon opgenomen door Muhannad, dan heeft u een echte support hero aan de lijn!

Lees meer
Levernotificaties
Levernotificatie is een ‘must have’ module voor ieder bedrijf dat efficiënt klantgericht werken hoog in het vaandel heeft staan.  

Lees meer
3D Configurator

De gunfactor is iets ongrijpbaars en moeilijk te creëren, toch is de gunfactor vaak een element welke bij het koopproces van de consument een grote rol speelt

Lees meer
Render

Het verschil tussen traditionele fotografie en rendering zit in de tijdsbesparing, kostenbesparing en de vele mogelijkheden. In dit blog een voorbeeld van traditionele fotografie binnen de woonbranche in combinatie met een render project.

Lees meer
webshop

CDG Webshop divisie nu onderdeel van Uni-Program (van Colijn IT)

Lees meer

Navem Meubelcongres 2016

30-11-2016 14:55

navem blog colijn

Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars, organiseert op dinsdag 6 december 2016 haar 38ste meubelcongres met als thema: "Het cruciale belang van een goede nachtrust voor het welzijn en de gezondheid van de mens.”

Lees meer
Hoogenboezem blog

Hoogenboezem meubelen zet in op omnichannel retailing en vertrouwen daarbij op de totaaloplossing van onze software voor de meubelbranche om deze strategie te faciliteren. Wat levert hen dit op en  waarom zou  u volgen?

Lees meer
woonwinkels omzetstijging

                           De omzet steeg in de eerste negen maanden met bijna 8 procent.

             bron: NOS

Lees meer
home-iOne
             We zijn trots op vernieuwing, maar we blijven ook trots op onze basis.
Lees meer

De consument heeft een belevingswereld. Deze wereld is één van de pijlers waar Colijn IT onder andere op inhaakt, want waar wij in geloven is het inspelen op de beleving van het product, de winkel en uiteraard de consument. Een andere dimensie bieden aan de consument/bezoekers van de winkel kan zorgen voor een nieuwe benadering van een gehele (nieuwe) doelgroep.

Lees meer
Sleuteltoets

Ben je tussen de 15 en 35 jaar oud? Een mooie doelgroep.

Lees meer
slaapkamer

Is de slaapkamer nog wel een slaapkamer? Oude slaapkamer wordt nieuwe leefruimte!

Lees meer
design_wonen


In het tweede kwartaal van 2016 heeft de woonbranche 5,5% meer omgezet dan dezelfde periode het jaar ervoor.

Lees meer

Zeer geslaagde huisshow!

24-05-2016 12:32

Jan Arend Koelstra blikt in zijn blog terug op de Colijn IT huisshow van 18 mei 2016. Lees zijn ervaring van deze dag op zijn blog.
Lees meer
decorettelogo

Euretco zet  met Decorette groot in op artikel configurator & selector.

Lees meer

Voor deze webshop heeft CDG een uniek ontwerp ontwikkeld wat volledig aansluit bij de huisstijl van JTW. Daarnaast is de JTW webshop voorzien van verregaande integratie met de backoffice software van Colijn; een combinatie van Uni-Living 3 en iOne.

Lees meer
Colijnit

De Colijn groep lanceert met trots haar nieuwe web portaal.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden